PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56760
3,2 18 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

Mam nadzieje że przywrócą do życia Ironhida, Jazz oraz Ratcheta

Drakus2001

Szkoda, że tego nie widziałam, musiał mieć niezłą minę :-P Ja niestety nie znam się na Transformerach w ogóle, tyle tylko, że z córką oglądam to, co teraz leci. Nawet filmów nie widziałam.

Natomiast co do charakteru Bumblebee - oglądając RID pojęłam, czemu on jest żółto-czarny. Jak w jednym odcinku zjechał swoją podwładną, to aż zmalała...

ola092003

Również chętnie zobaczę Sama, był ważną częścią historii A w czwórce nie wyjaśniono co się z nim dzieje

ocenił(a) film na 5
worox55

Już na trójce mogli skończyć ale nie oni muszą dalej w końcu kasiora i kasiora.Jak to mawiał Nostalgia Critic ,,On ma nasze penisy'' :D

ocenił(a) film na 5
radas1998

Trochę to prawda, ale motyw z Twórcami jest całkiem ciekawy.

radas1998

A co sądzisz o szybkich i wściekłych

ocenił(a) film na 5
worox55

Zapytajmy Paula Walkera

worox55

Fikcja dot. Transformers (komiksy, seriale, filmy) powstała po to, by zwiększyć sprzedaż zabawek. Ironhide i Ratchet nie zostaną wskrzeszeni, bo nikt ich drugi raz nie kupi. Zamiast tego mogą pojawić się np. Ultra Magnus i Perceptor.

ocenił(a) film na 5
chromakowo

Hot-Rod, Kup, Springer, Ultra Magnus, Blaster, Perceptor... Jest w czym wybierać :)

worox55

mi wystarczy ironhide bo był to trzeci mój ulubiony autobot (po bumblebee i optimusie)

worox55

Przywrócenie zmarłych botów/conów jest raczej niemożliwe. A jeśli chodzi o Sideswipe'a i Mirage'a, to z tego co pamiętam czytałam kiedyś, że wpadli oni w zastawione przez ludzi pułapki i także zgineli. Szkoda. W Transformers The Last Knight, ma pojawić się Hot Rod/Rodimus Prime, Barricade (co chyba wszyscy już wiedzą), Warpath, ulepszona wersja Megatrona i pare innych, ciekawych charakterów. Widział ktoś z was ten króciutki (bodajże 30 sekundowy) zwiastun? Na samym końcu widać, jak Bumblebee uderza Optimusa Kuźnią Solusy Prime. Z tego co pamiętam, w Transformers Prime kuźnia ożywiła Optimusa. Co o tym sądzicie? To tak samo z tytułem filmu "The Last Knight" "Ostatni Rycerz", ma to być nawiązanie do Bumblebee, kiedy w którejś z poprzednich części dotknął sześcianu. Chodzi o jego zbroję.

Podsumowując.

Ten rok jest zajebiaszczy *^*

Shadow_Wave

Powiadasz... "Optimusie, nie jesteś sobą. *jeb z Kuźni Solusy* Ok, teraz lepiej.. " :'D
Myślałam, że gdy Bay nawiąże do Średniowiecza, to głównie będziemy mieli do czynienia z mieczami i Predaconami, a tu jeszcze dojdą inne artefakty. Jak dla mnie za dużo.. Oczywiście - fajnie, że urozmaicają i będzie można takie przedmioty zobaczyć w realistycznej animacji 3D, tylko że znów upychają historie w 3 godzinny film. Michael powinien się zastanowić nad produkcją serialu, wyszłoby mu to o wiele lepiej.

"The Last Knight".. wydaje mi się, że w nowej 5 nawiążą do Rycerzy Cybertronu. O ile historię opracowaną dla eventu "Prepare for Battle" wzięli na poważnie i z niej skorzystają, to wiemy tyle, że w filmowym uniwersum "Knights'ów" stworzył Alpha Trion aby bronili Wszechiskry. Ale jaki będzie to mieć związek z tym wszystkim.. ciągle główkuje.

Shadow_Wave

Hmmm...

Ale na głównym trailerze, Bee jeszcze nie ma tego ustrojstwa, prawda?

worox55

Ja już oglądałem I mówię ten film jest super tylko głupia ta stworzycielka