Lubię transformersów, głównie ze względów audio/video. Mając dobry sprzęt to ten film potrafi dobrze pompować głośnik aż miło się robi. Kto wtajemniczony ten wie. Dla miłośników dobrego sprzętu jest to pozycja obowiązkowa na półce mimo że fabuła może się nie podobać. Nie wyobrażam sobie oglądać tego filmu tylko i wyłącznie w małym telewizorku ☺️
A ja będę oglądać w małym telewizorku :-) i nie zepsuje mi to przyjemności :-)
Aczkolwiek rozumiem, co masz na myśli, mieszkałam kiedyś z fanatykiem sprzętu i rzeczywiście, filmy które ogląda się dobrze, tam wypadały jeszcze lepiej.
albo wersje cam nagrana z kina a potem tacy pisza na filmwebie jaki to film jest zły ;)
Wszystkie blockbustery powyżej 200mln mają taki dźwięk i efekty. Niestety zamiast kręcić bardziej ambitne sci-fi Paramount będzie ciągnąć tą głupkowatą serię bo hajs się zgadza.
Nie wszystkie, takiej szczegółowości można szukać na palcach jednej ręki. To jest pozycja podstawowa do testowania kina (nie plastikowego kina)
Ale jest sporo. Póki gimbaza zachwycona i nabija hajs to ciągną serię dalej, a inne projekty na tym cierpią.