PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 57160
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

Przypatrzcie się jak w zwiastunie Bumblebee chce uderzyć z góry swoją bronią Optimusa , który się chroni. Na nim stoi Cade , którego to chyba właśnie Bumblebee próbuje zabić czy co kolwiek. Jakie macie teorie na ten temat?

Zartanxxx

W którym zwiastunie? Jakoś mi umknęło...

singri

W tym co wyszedł dwa dni temu. Cade leży/stoi na Optimusie na torsie , to jest ułamek sekundy ale on tam jest i to chyba jego Bumblebee atakuje

Zartanxxx

Ni chuchu go nie mogłam zobaczyć. Dopiero jak włączyłam na jutub, zatrzymałam i oglądałam sekundę po sekundzie, to mi się udało.

W pierwszym zwiastunie, gdy Bee obrywa od Optimusa, też jest Cade. Optimus powala Bee, ekran robi się czarny, Optimus zadaje cios i wtedy widać Cade'a jak krzyczy "nie!"... Wygląda na to, że zamiast się gdzieś schować, on przez całą walkę kręci się między nimi.

singri

No tylko właśnie zastanawiające jest dlaczego w pierwszym zwiastunie to Bumblebee rzuca się na Optimusa a w drugim tak jakby Bee chce zranić Cade'a

Zartanxxx

Chyba , że Cade coś komibunuje przy Optimusie no nie wiem nie zrozumiałe jest dla mnie jego obecność tam i to jeszcze w momencie gdzie Bee tym swoim toporem czy co to tam jest wali prosto w miejsce gdzie stoi Cade a Optimus to blokuje

Zartanxxx

Kiedyś w Prime był taki motyw, że do głowy Bumblebee wkradł się Megatron, widziałam na YouTube ten fragment (- nie skrzywdź Bumblebee! -to nie jest Bumblebee!).

Może tu jest podobna akcja?