Przypatrzcie się jak w zwiastunie Bumblebee chce uderzyć z góry swoją bronią Optimusa , który się chroni. Na nim stoi Cade , którego to chyba właśnie Bumblebee próbuje zabić czy co kolwiek. Jakie macie teorie na ten temat?
W tym co wyszedł dwa dni temu. Cade leży/stoi na Optimusie na torsie , to jest ułamek sekundy ale on tam jest i to chyba jego Bumblebee atakuje
Ni chuchu go nie mogłam zobaczyć. Dopiero jak włączyłam na jutub, zatrzymałam i oglądałam sekundę po sekundzie, to mi się udało.
W pierwszym zwiastunie, gdy Bee obrywa od Optimusa, też jest Cade. Optimus powala Bee, ekran robi się czarny, Optimus zadaje cios i wtedy widać Cade'a jak krzyczy "nie!"... Wygląda na to, że zamiast się gdzieś schować, on przez całą walkę kręci się między nimi.
No tylko właśnie zastanawiające jest dlaczego w pierwszym zwiastunie to Bumblebee rzuca się na Optimusa a w drugim tak jakby Bee chce zranić Cade'a
Chyba , że Cade coś komibunuje przy Optimusie no nie wiem nie zrozumiałe jest dla mnie jego obecność tam i to jeszcze w momencie gdzie Bee tym swoim toporem czy co to tam jest wali prosto w miejsce gdzie stoi Cade a Optimus to blokuje