PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56990
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

Hej. Zastanawiam się nad tym, czy film Transformers : Ostatni Rycerz w kinie będzie dostępny z dubbingiem, bo ostatnio wszedł zwiastun z nim. Tak pytam z ciekawości, ale w sumie i tak pójdę z napisami, bo wolę słyszeć prawdziwy głos aktorów. Zwłaszcza Optimusa Prim'a. A przy okazji, co sądzicie o tym, że Optimus odwróci się od Autobotów?

ocenił(a) film na 7
Avengers2015

podlinkujesz?

kamil_166

Youtube > Szukaj: "Transformers: Ostatni Rycerz zwiastun", no naprawdę.. :b
https://youtu.be/VP01fTMCgOA

Avengers2015

Czwarta część była z dubbingiem, więc piąta też będzie ale.. do zobaczenia na seansie z napisami. ;)

Co do Optimusa - Quintessonowie i wszystko w temacie. Cade (z tego co widać w trailerach) jest przekonany, że Optimus nie jest sobą. Zapewne będą starać się, żeby przywrócić go do "normalności".

Azure_Arrow

Na pewno fajnie zobaczyć takiego "innego" Optimusa, który przeszedł na ciemną stronę. Lecz z drugiej strony, bardzo, ale to bardzo mnie to wkurza, że Stwórca tak nim manipuluje przez co, odwrócił się od Autobotów ( mam nadzieję, że będzie inaczej ). Przez te 4 części przywiązałam się do Optimusa.

Avengers2015

Nie odwrócił się od nich dobrowolnie. Na pewno ekipa na Ziemi znajdzie sposób na pokonanie Quintessy, wtedy się ocknie. Wierzę w to. :D Jak nie w piątej części, to przed nami 6 i 7..