PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 57160
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

Klip - https://www.youtube.com/watch?v=y-jhhMWaF0g
spot tv - https://www.youtube.com/watch?v=KzS5uy5KTKE
Co sądzicie, jakieś spekulacje?

jacek123

Czego konkretnie ? Chętnie odpowiem. Według mnie nie pokazali niczego konkretnego sam Clip jak i Spot za przeproszeniem 4 liter nie urwał.

ocenił(a) film na 6
Zartanxxx

np. skąd mógł by się pojawić ten nowy robot z tego klipu. Niebyło go we wczesniejszych częściach a widac jest z tą dziewczynką troche dłużej.

jacek123

No nie wiadomo skąd , i na pewno tego nie wyjaśnią co nie zmienia faktu , że długo nie pożył.

jacek123

Na pewno będzie się z czego pośmiać...

Człowiek drący się na dinobota :-D

Niezła ta mała: "Myślisz, że się ciebie boję?!"

Tylko jeśli przez cały film będzie miała te kosmyki na twarzy, to chyba zepsuje mi to połowę przyjemności. Ja rozumiem, są ważniejsze rzeczy niż fryzura, ale bez przesady! Mi takie smyrające po twarzy włosy nie dałyby się na niczym skupić.

Ciekawi mnie plakat z napisem ENEMY i zdjęciem robota, oraz ogólne zniszczenie miasta, przez które biegną dzieciaki. Wygląda na to, że wojna między botami a ludźmi jest w pełnym rozkwicie.

ocenił(a) film na 6
singri

właśnie ta akcja jest kręcona w Detroit i czy to miasto będzie pod swoją nazwą czy jest tylko tłem dla innego - to mnie zastanawia. Ten stadion zniszczony - większość pisze że to mogą być retrospekcję z tf3 choć mi się nie wydaje.

singri

No dziewczynka krzycząca do Megatrona i reszty Deceptikonów , że się ich nie boi to trochę żenada ale ok. Mnie zastanawia czy te Dinoboty miniaturki to te "prawdziwe" z czwórki czy jeszcze coś innego. Ponoć głównym złym bohaterem nie ma być Megatron tylko jakiś inny Deceptikon i imieniu na literkę O ale zapomniałem jak się nazywa

Zartanxxx

Onslaught. Tyle że alt-mode mu spaprali.

A uprzedzajac kolejną fale hejtu na porywczą małolate: Chciałam zaznaczyć, że nasza ulubienica wzyzywała Megatrona mając świadomość, że ma ekipę autobotów na rezerwowym. Jak widać w późniejszych ujeciach: Cade ją łapie (tam gdzie Cade, tam i boty), no i cony deptają po ładunkach wybuchowych (znak, że musieli już wcześniej przygotować zasadzkę). Cóż, poniosło ją.
Więc wyluzujcie, ludzie.. :)

Azure_Arrow

Ponoć ten Onslaught miał być głównym złym przeciwnikiem w tym filmie , no ale jest Megatron to jak :P

Zartanxxx

Jeśli Megatron ma przyłączyć się do autobotów i odegrać "pozytywną" postać, to możliwe że Onslaught będzie przeciwny paktowaniu z wrogiem, dlatego jest uznany za ten główny czarny charakter.

Osobiście za głównego negatywnego bohatera obstawiałam właściciela/-li nadciagajacego na Ziemię statku..

Azure_Arrow

Nie wiem czemu ale cały czas mam dziwne przeczucie , że ten statek czy co to jest to Unicron .

Azure_Arrow

Aha no i przyłączenie się Megatrona do ludzi czy Autobotów będzie najbardziej bezsensowne,

Zartanxxx

Słyszałam teorie, że nie może to być Unicron bo zawiera zielone (czyli prawdopodobne organiczne) elementy..

Azure_Arrow

No to zagadka rozwiązana. Zastanawiam mnie dalej czy ten Nowy Megatron to "Stary Megatron" czy znowu jakiś Galvatron czy co bo szczerze już zaczynam się w tym gubić

Zartanxxx

Nie ma w czym, Megatron i Galvatron to praktycznie to samo.

Azure_Arrow

Trzeba też wziąć pod uwagę, że (to z drugiego trailera) Megatron trzymał za łepek jej mechanicznego kumpla - tego niebieskiego minicona.

Ona najpierw się drze, że ma go zostawić, a potem pyta: "Myślisz, że się ciebie boję?!"

Poza tym obstawiam, że mała ma ok czternastu lat - rozwinięte piersi i taka już jakby kobieca figura. To już nie dziewczynka, tylko podlotek.
A w jedynce Sam ile miał? Siedemnaście? Niewiele starszy. I z pewnością mniej ogarnięty.
A bez wahania rzucił się na policjanta, żeby bronić Bee.

Nie zapominajmy, że wychowuje się w ciężkich czasach, a ciężkie czasy tworzą silnych ludzi.

Nie da się ukryć, że jest narwana, ale dla mnie to raczej zaleta :-)

Lubię tę małą.

singri

Ten słodki minicon to Squeaks.

Aż z ciekawości przeszukałam internet i.. tak, aktorka ma 16 lat. :')

Azure_Arrow

Sqeaks... Sqeaks... (powtarza na głos) - brzmi jak dźwięk wydawany przez jakieś małe, słodkie zwierzątko :-D

16 lat? Z tą buzią dałabym jej czternaście. Może jakby miała porządny makijaż to ciut więcej.

singri

Nie wiem, skojarzyło mi się z wiewiórką. :'D

Jedni wyglądają starzej, inni młodziej.

Azure_Arrow

A mi właśnie z czymś wiewiórkopodobnym...

ocenił(a) film na 10
Azure_Arrow

Piękne jest to, że oprócz Squeaksa zobaczymy z powrotem Wheeliego. Ale gdzie jest Brains?!

Gorkin

A idź.. oboje mieli dziwnie rozbiegane oczka.

ocenił(a) film na 10
Azure_Arrow

Nie lubisz ich :P?