Krótko. Uśmiech Megatrona zwala z nóg. :'D Strasznie podoba mi się jego nowy wygląd.
Poza tym, cały czas próbuje pojąć kto przywalił Optimusowi..
Ogółem Quintesson'owie (czy jak tam się pisze poprawne spolszczenie) są rasą, która stworzyła Cybertronianin.
Wiemy o Steelbane tyle, że daje Optimusowi w twarz i jest strażnikiem Quintessy.
Ich jest tam więcej i widać , że praktycznie wszyscy wyglądają tak samo. Czyli pewnie Optimus pokona ich wszystkich potem stwórca namiesza w głowie Primowi , który będzie chciał coś zrobić , Bumblebee go będzie chciał powstrzymać i potem coś złego z naszą pszczółką się stanie. Chyba tak to będzie wyglądać.
Cóż. Mamy małe dinoboty, mamy kadr z powrotem starego autobota z 2 i 3 części, strażników stwórcy i oczywiście kilka znajomych ludzkich twarzy z poprzednich części.
Ja mam takie ze ten transformind nic nie wprowadza nowego oprucz jak to z kolejna czesc 2 nowej serii bedzie ladniejszy bardziej efektowny na tyle zeby nawet nie widzac co dokladnie masz przed ekranem pierdylion efektow specjialnych ze po wyjsciu z kina bedzie efekt 3D i bez tego efektu (przenosnia) a jednym slowem wiecej tego samego ps Nie mialem na mysli nikogo urazic to nie bylo moim zamiarem pss to juz reakcjia na tego typu klepaki ktore nic nie wnosza a wzrok popsuc moga.