PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56990
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

Macie jakieś spostrzeżenia na temat nowego trailera?

Zartanxxx

Krótko. Uśmiech Megatrona zwala z nóg. :'D Strasznie podoba mi się jego nowy wygląd.

Poza tym, cały czas próbuje pojąć kto przywalił Optimusowi..

ocenił(a) film na 10
Azure_Arrow

Optimusowi przywalili strażnicy Quintessy, czyli strażnicy stwórcy.

Gorkin

Możesz przybliżyć bardziej właśnie co to za postaci co dają Optimusowi w "twarz" ?

Zartanxxx

Ogółem Quintesson'owie (czy jak tam się pisze poprawne spolszczenie) są rasą, która stworzyła Cybertronianin.

Azure_Arrow

Ja czytałem dziś , że ten co mu daje w "ryj" to niejaki Steelbane. Kojarzysz coś ?

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Wiemy o Steelbane tyle, że daje Optimusowi w twarz i jest strażnikiem Quintessy.

ocenił(a) film na 10
Azure_Arrow

Tak, ale tu stworca będzie Quintessa.

Gorkin

Przecież to jest to samo..

Gorkin

Ich jest tam więcej i widać , że praktycznie wszyscy wyglądają tak samo. Czyli pewnie Optimus pokona ich wszystkich potem stwórca namiesza w głowie Primowi , który będzie chciał coś zrobić , Bumblebee go będzie chciał powstrzymać i potem coś złego z naszą pszczółką się stanie. Chyba tak to będzie wyglądać.

Gorkin

Czyli jednak!! :D Jesteś pewien?

ocenił(a) film na 10
Azure_Arrow

Jestem pewien są to strażnicy Quintessy.

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Cóż. Mamy małe dinoboty, mamy kadr z powrotem starego autobota z 2 i 3 części, strażników stwórcy i oczywiście kilka znajomych ludzkich twarzy z poprzednich części.

Zartanxxx

Ja mam takie ze ten transformind nic nie wprowadza nowego oprucz jak to z kolejna czesc 2 nowej serii bedzie ladniejszy bardziej efektowny na tyle zeby nawet nie widzac co dokladnie masz przed ekranem pierdylion efektow specjialnych ze po wyjsciu z kina bedzie efekt 3D i bez tego efektu (przenosnia) a jednym slowem wiecej tego samego ps Nie mialem na mysli nikogo urazic to nie bylo moim zamiarem pss to juz reakcjia na tego typu klepaki ktore nic nie wnosza a wzrok popsuc moga.

Zartanxxx

Tylko tyle że zapowiada się solidny gniot.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem