Będą wychodzić kolejne części do momentu w którym przestaną się sprzedawać . W zamyśle była trylogia ale jako że ludzie się nie znudzili to wychodzą kolejne części .
Ja słyszałam, że była trylogia czyli 3 pierwsze części, a od 4 nowa trylogia. Wychodziłoby, więc na to, że do 6 części będą kręcić. Osobiście uważam, że jeśli nie zepsuje się ta nowa trylogia to jak dla mnie mogą dalej nagrywać :)
tez chce zobaczyć jak będą wyglądać nowe transformersy po last knight juz bez Michaela Baya. Trochę nas przyzwyczail ciekawe jak by ten świat wyglądał od innego reżysera.
Z tego co czytałem gdzieś na filmweb i słyszałem w wiadomościach mają już wstępne zarysy fabuł na 14 filmów, nie wiadomo tylko czy powstaną wszystkie 14. Ale jestem zdania jak wychcio96, będą wychodzić póki będą się sprzedawać, a ludzie raczej długo będą na tego typu filmy chodzić, także spokojnie możemy się spodziewać przynajmniej jeszcze 5-7 filmów. Jak dla mnie niech kręcą ile wlezie, ja tam lubię patrzeć na wielkie bijące się ze sobą roboty, taka tam prosta rozrywka :)