PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56990
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz
MALIA50000

Oby jak najwięcej :-) Nie ma to jak dobra rozwałka.

MALIA50000

Podobno ma byc 8 części

ocenił(a) film na 4
MALIA50000

Będą wychodzić kolejne części do momentu w którym przestaną się sprzedawać . W zamyśle była trylogia ale jako że ludzie się nie znudzili to wychodzą kolejne części .

MALIA50000

Ja słyszałam, że była trylogia czyli 3 pierwsze części, a od 4 nowa trylogia. Wychodziłoby, więc na to, że do 6 części będą kręcić. Osobiście uważam, że jeśli nie zepsuje się ta nowa trylogia to jak dla mnie mogą dalej nagrywać :)

użytkownik usunięty
ewunia161292

tez chce zobaczyć jak będą wyglądać nowe transformersy po last knight juz bez Michaela Baya. Trochę nas przyzwyczail ciekawe jak by ten świat wyglądał od innego reżysera.

MALIA50000

Z tego co czytałem gdzieś na filmweb i słyszałem w wiadomościach mają już wstępne zarysy fabuł na 14 filmów, nie wiadomo tylko czy powstaną wszystkie 14. Ale jestem zdania jak wychcio96, będą wychodzić póki będą się sprzedawać, a ludzie raczej długo będą na tego typu filmy chodzić, także spokojnie możemy się spodziewać przynajmniej jeszcze 5-7 filmów. Jak dla mnie niech kręcą ile wlezie, ja tam lubię patrzeć na wielkie bijące się ze sobą roboty, taka tam prosta rozrywka :)