PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102756
3,3 30 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Fajnie by było bo Galvatron to chyba nowy megatron ?? prosze o odpowiedz

użytkownik usunięty
Kuba_Zawada02

No jasne!!!!! Nawet wystepował w trailerze. Robot ktory przeciał samochod to Galvatron!!!!! Niestety nie wiadono czy to nowy robot albo ulepszony megatron :(

Megatron to moja ulubiona postac fajnie jak to był by on :)

użytkownik usunięty
Kuba_Zawada02

Mój ulubiony Decepticon to Starcream .A mój ulubiony Autobot to Sideswipe :]

A mój ulubiony autobot to optimus prime :)

Kuba_Zawada02

Galvatron to Megatron tylko po naprawieniu i ulepszeniu przez unicrona i pod jego kontrola.

ocenił(a) film na 6
cherry69

Ale nie zawsze. W komiksach IDW Galvatron był całkowicie osobnym bytem i nie był sługą Unicrona, w "Transformers: Armada" Megatron został zamieniony w Galvatrona dzięki energii Mini-Conów. Jeszcze w innym serialu Megatron stał się Galvatronem dzięki mocy Super Energonu, a w jeszcze innym dzięki mocy gniewu Megatrona.

Tak więc jest wiele wariantów genezy Galvatrona, równie dobrze twórcy TF4 mogą dać coś nowego.

Demolishor2

Oczywiscie jest kilka opcjiale jak dotad film inspirowany jest kreskowkami a nie komiksem wiec tak jak w kinowej wersji kreskowki z lat osiemdziesiatych najprawdopodabniej to unicron zamieni megatrona w galvatrona,poza tym w 3 czesci megatron zostal pozbawiony glowy co raczej eliminuje mozliwosc innej jego transformacji(wlasnie w tej kreskowce zniszczonego megatrona odnalazl unicron)

ocenił(a) film na 6
cherry69

Nawet jeśli będzie geneza związana z Unicronem, to teraz problem leży w tym jak odpowiednio przedstawić Unicrona.

Demolishor2

A Unicorn jest mocnejszy od Galvatrona?

ocenił(a) film na 6
Kuba_Zawada02

Czy mocniejszy? Unicron jest niemalże boską istotą i tylko jedna rzecz we wszechświecie mogła go pokonać, Galvatron jest mimo wszystko typowym Transformerem.

ocenił(a) film na 6
Demolishor2

A w komiksie toczył walkę z jedyną istotą która mogła mu się przeciwstawić - Primusem.

frantic84

Ale zniszczyc unicrona mogla matryca. W bajce po tym jak megatron smiertelnie trafil optimusa ten przekazal matryce hot shotowi a ten wewnatrz unicrona stal sie hotimusem primem i za pomoca matrycy zniszczyl unicrona. Na pierwszym zwiastunie widac jak optimus zostaje ciezko ranny i wydaje mi sie ze jest tam galvatron wiec mozliwe ze wlasnie ta bajak pozluzy jako czesc fabuly filmu.

cherry69

ok dzięki za odp :)

ocenił(a) film na 6
cherry69

Jaki znowu Hot Shot? Jaki Hotimus Prime? Był Hot Rod, który został zmieniony w Rodimusa Prime.

Demolishor2

Wybacz za ten blad ale ogladalem to bardzo dawno i nie do konca bylem pewien tych nazw. Dzieki za poprawienie.