Nie bede spoilerowal na maxa
Film troche za dlugi, plusy to
Efekty, postac Galvatrona, o tak on wroci z armia! Glos jego jest meg. Jesli ktos sugeruje, ze
Galvatron jest cienki, o nie nie. Jest taki jak Megatron TF 2007
Grimlock, owszem mowi. Tak. I jego transformcja jest niesamowita.
Optimus, bad boy, to zly lider autobotow, chce zemsty. Za zabicie Racheta i innych.
KSI, nie tylko tworza Stingera, rowniez Shockwave, Galvatrona
Lockdown. Najgrozniejszy z calej serii filmow. Bez zasad, bezwgledny. Lubi torturowac swoje ofiary.
Np Optimusa.
Drift, Hound, Cross i Bee. Prezentuja sie bardzo ok, ich czas filmowy jest spory. Podobnie dinoboty, je
widzimy 30-40 min.
Scena, ktora mi utkwila. Powrot autobotw. Drift ktory widzi z odali Optimusa, Cross, ktory biegnie tu
obok lidera, Hound i Bee. Cos jak scena z TF z 2007, no i muzyka Jablonskyego tu idealnie
dopasowana.
Co do Lockdowna... kazdy pewnie mysli czy zginie. Nie zdradzam.
W ogole ktos zauwazyl, ze Lockdown przebil Optimusa jego mieczem?
Co do obsady ludzi. Mark godnie zastepuje Sama, dla mnie jest lepszy.
Minusem filmu moze byc dlugosc. Dla wielu minusem mog byc sceny, ktorych bysmy nie chcieli, nie
przez to, ze sa zle ale moga wywolywac hmm pytania: Dlaczego? Czemu? np w kwesti Racheta
Daje 8. Mocne 8. Jest lepiej, duzo niz ROTF i DOTM, porownywali do filmu z 2007 r.
Jesli Bay doda 2 scenarzyste badz lepszego TF5 moga byc naprawde b dobre.
Ps. kto lubi Shockwave? Ktos teskni za nim?
Tak. Shock zyje... i m 2 glowy o.O
Hound z nim powalczy. Co ciekawe, cygaro Hounda to tez bron
O lol, super ale że cygaro hounda to broń tego się nie spodziewalem. Jestem ciekaw kto z deceptów przeżyje :-)
Tak sie zastanawiam skąd ty masz te informacje, skoro nawet filmu jeszcze w kinach nie ma
Z seansu, film w niektorych krajach szybciej wyszedl niz w Pl. Dwa pracownicy kin tez maja wglad szybciej d ofilmu w celu spr kopii.
Jeśli to co piszesz to wszystko prawda to będę musiał się jutro zaopatrzyć w duży kubek popcornu i dużą coca cole.
To czesc, nie spoileruje calosci. Moglbym. Kazdy czyta na wlasna odpowiedzialnosc.
Czekam na wasze opinie, oceny, zdania co do scen wyzej wymienionych i tych, ktore nie opislem.
Tyle co napisałeś wystarczy aby zaostrzyć na maksa apetyt. Pytanie czy na końcowych napisach jest jakaś animacja, czy zwykłe tradycyjne napisy?
W Imaxie wyglada to super, scena poscigu na autostracie, Galvatron i Stinger.
Walka Galvatrona z Optimusem.
Optimus vs Lockdown plus Bee, Stinger vs Bee, efektownie wyglada Hound, silny niesmowicie, Ironhide przy nim to chlopiec, swoja sila moze zastapic pare autobotow.
Co do ilosci, jest autoboto jest ich 8. No 7, jeden zdrajca.
a możesz powiedzieć coś nt. czy zostało wytłumaczone co się stało z Dino, Sideswipem ?
I czy będzie nam dane zobaczyc na ekranie jakichś innych deceptów poza Galvatronem, Stingerem... no i niby Lockodwn też jest brany jako decept
Kwestji ich nie ma, bardzo mozliwe, ze ich zabito. Ksi wykorzystalo wszystko chyba co bylo po robotach. Moze nawet Stinger posiada podzespoly Dina i Sideswipa
Wyzej podawalem, Shockwave
Traxes, Junkheap...
Oprocz autobotow i deceptow, Tworcow: Quintessons?
a Junkheap nie będzie tylko na chwilke ? :D ciekawi mnie w sumie jego rola w tf, bo widzieliśmy kogoś na wzór Junkheapa w DOTM jak zeskanował śmieciarę i uciekł .... zastanawia mnie czy to ta sama postać :D
WTF!!!!!!!!????????? Optimus chcę zemstę za swoich starych Autobotów przyjacielów. Nareszcie dobrze Optimusie zabij każdego który zabił Ratcheta i Sideswipe !!!!!! Moich ulubionych Autobotów ! LOL nigdy Optimus nie chciał się zemścić nawet za Ironhide 0_0. Przepraszam za błędy ale nie mogę uwierzyć po prostu.
Pada cytat "zabije ich". To juz swiadczy o czyms.
Jesli OP wiedzial jak ginie Rachet.. nie dziwie sie.
LOL. Prawdopodobnie Mark usłyszy słowa Optimusa i powie mu że nie to jacy oni są ale jacy mogą być ;] Prawda ? Daj mały spoiler. Wyślij mi wiadomość żeby nikomu nie zepsuć zabawy ;]
Slash to velociraptor a skoro są 4 to Strafe (dwugłowy pterodon), Slug (triceratops), Grimlock (T-Rex) i Scorn (spinozaur).
Dlaczego zadajesz pytania na temat filmu jak już go niby oglądałeś? (oceniłeś na 10, czyli oglądałeś)