PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181388
5,1 38 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

powiedzcie mi jedno... jak sam wtedy niby umiera to ukazują mu sie primowie (i mówią do sama ze go obserwują od dłuższego czasu).... jezeli primowie nie zyli to nie mozliwe ze by do niego mowili :D przeciez roboty (transformery) nie maja duszy :) czy moze ich nie wiem jak to okreslic... ''dusze'' byly w matrycy... jak to wytlumaczyc?

ocenił(a) film na 3
rotanimod

nikt tego widze nie kuma :D

ocenił(a) film na 7
rotanimod

To nie są do końca roboty. To jest obca rasa o mechanicznej budowie ciała. Więc mają "dusze". A w ogóle to Sam mógł mieć halucynacje;)

zoom50

Ich duszę można uznać za iskrę :) Bynajmniej mi się tak kojarzy.

ocenił(a) film na 10
rotanimod

myślę że jest możliwe aby Transformery miały dusze, choć to dla mnie nie logiczne że wśród sześciu Primów nie było Optimusa, który zginął wcześniej :I

ocenił(a) film na 3
The_Darkest_Charlotte

mi sie wydaje ze ich ''dusze'' byly w matrycy :) a ze sam mial ja w reku to sie polaczyli z jego umyslem.. ;p albo mia lhalucynacje :D powinni to jakos wytlumaczyc w filmie...

ocenił(a) film na 10
rotanimod

racja bardzo możliwe że widział ich z powodu alspark ( wszechiskry ), której odłamek Sam dotknął gdy wypadła z jego bluzy, może nie tylko widział symbole ale i Primów??

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 9
rotanimod

faktycznie był taki moment jak pokazali jak rozrywa mu się ten woreczek i pył matrycy wysypuje mu się na rękę :P

ocenił(a) film na 3
trzesienie

byl byl ;p

ocenił(a) film na 8
rotanimod

widzę, że rozkminy macie ładne :-D

ocenił(a) film na 3