powiedzcie mi jedno... jak sam wtedy niby umiera to ukazują mu sie primowie (i mówią do sama ze go obserwują od dłuższego czasu).... jezeli primowie nie zyli to nie mozliwe ze by do niego mowili :D przeciez roboty (transformery) nie maja duszy :) czy moze ich nie wiem jak to okreslic... ''dusze'' byly w matrycy... jak to wytlumaczyc?
To nie są do końca roboty. To jest obca rasa o mechanicznej budowie ciała. Więc mają "dusze". A w ogóle to Sam mógł mieć halucynacje;)
myślę że jest możliwe aby Transformery miały dusze, choć to dla mnie nie logiczne że wśród sześciu Primów nie było Optimusa, który zginął wcześniej :I
mi sie wydaje ze ich ''dusze'' byly w matrycy :) a ze sam mial ja w reku to sie polaczyli z jego umyslem.. ;p albo mia lhalucynacje :D powinni to jakos wytlumaczyc w filmie...
racja bardzo możliwe że widział ich z powodu alspark ( wszechiskry ), której odłamek Sam dotknął gdy wypadła z jego bluzy, może nie tylko widział symbole ale i Primów??
faktycznie był taki moment jak pokazali jak rozrywa mu się ten woreczek i pył matrycy wysypuje mu się na rękę :P