Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Szkoda tylko, że twórcy Transformers 3 zapomnieli o fabule. Poprzednie dwie części były rewelacyjne, fabuła trzymała się "kupy", efekty na wysokim poziomie, a teraz ? Dużo rozruby i do tego ten 3D ;/ Wg mnie najsłabsza i mam nadzieje ostatnia część Transformers ... Nie chciałbym aby film podzielił los Piratów z karaibów.

ocenił(a) film na 4
michal_swiatkowski

Co?... Pierwsze słysze, żeby w dwójce fabuła trzymała się kupy!

ocenił(a) film na 8
Urzach

Ja nie musiałem tego nigdzie słyszeć, wystarczy, że obejrzałem film ;) Oczywisty jest fakt, że jeśli jesteś zapatrzony w jeden gatunek filmowy to nie zauważysz w Transformers-ach fabuły, ale to nie znaczy, że jej tam nie ma ;]

ocenił(a) film na 4
michal_swiatkowski

Ja wcale nie uważam, że T2 nie ma fabuły, tylko że po prostu fabuła ma w tej części sporo błędów logicznych :)

użytkownik usunięty
michal_swiatkowski

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/789af2b9948dc2f5469116212b07187f.gif?13096 79861 ?

Szczerze mówiąc to 1 i 3 najbardziej mi się podobały. Druga częśc trochę mniej.

ocenił(a) film na 4
Weroniczyna

Ja też tak uważam.

ocenił(a) film na 9
Weroniczyna

Mnie osobiście dwójka podobała się bardziej od pierwszej części...

ocenił(a) film na 7
michal_swiatkowski

Mnie się dwójka nie podobała. Malina zasłużona. Film miał jedynie dobre efekty, ale rok 2009 w tej branży był tak obfity że nawet one nie zdołały się wyróżnić na tle konkurencji. Zapraszam do głosowania w rankingu efektów specjalnych w temacie pod filmem
Gwiezdne wojny - Nowa nadzja. Nara.