Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

;)

ocenił(a) film na 7

Ja na to nie idę do kina, uważam że Megan była tutaj idealną aktorką grającą dziewczynę
Sama. A teraz co ? Wzięli jakąś niby "śliczną" i sexy modelkę ...

krokus013

Ile was jeszcze się znajdzie? Skończycie w końcu??!
Ja się pytam - Łazicie na filmy by zobaczyć jakieś dupy czy akcję? Jak właśnie widzę od pewnego czasu to, to pierwsze.

The_Fallen

Ty widzę lubisz filmy pozbawione jakiegokolwiek sensu, ważne by była rozwałka... Strasznie mnie irytują tacy ograniczeni ludzie jak Ty.

ocenił(a) film na 8
tony_tr

Rozrywka jest w tym wypadku na pewno ważniejsza niż jakaś laska.

tony_tr

@tony_tr
A mnie irytują takie fiuty jak ty. Wyzywacie innych, a sami głupsi niż but.

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

(niestety) The_Fallen ma rację ;-D
W jedynce i dwójce Fox robiła za zaganiacz kinowy. Obawiam się że wszyscy chłopcy z mlekiem pod nosem pędzili bo na trailerze się wypieła. Nie przeczę - odruch zdrowy, biorąc pod uwagę że wielkiej roli czy pokazu umiejętności z jej strony nie uświadczyłem to nawet lepiej dla gimnazjalisty z buzującymi hormonami, że poszedł na Fox a nie na Transformery ;-) To jak powiedzieć... mamo, tato, kobiety mnie nie pociągają, wolę toster ;-)
W trójce Rosie będzie stanowiła taki sam ozdobnik. Rozpierducha na całego (oczywiście bez krwi - PG13 czy niewiele więcej coby ubić grosza więcej ;-)) i biała wisienka na torcie ;-)
Tak czy inaczej wybiorę się na film. Rosie mnie nie kręci, ale stos komiksów z transformerami w szafie zobowiązuje ;_)

krokus013

megan to byla tania tandetna blokersowa wiesniara! ta nowa jest duzo lepsza a i tak najladniejsza byla laska w 2giej czesci co sie pozniej w robotem okazala

ocenił(a) film na 10
Syrinx

megan nie była tandetom w transformers swoją role odbębniła podobno lepiej niż shia labauf czy jak mu tam . na poczynać byłem zły że w 3 części będzie grać jakaś angielska mofiruwa wyciąngnienta z kanału pod burdelem ale potem uświadomiłem sobie że kocham ten film za super efekty no i te roboty i nie obchodzi minie to kto będzie grał dziewczynę sama tylko wielka rozpierducha na całego i popieram w 100% pierwszą wypowiedź the_falen

ocenił(a) film na 7
krokus013

Oglądałem chyba z cztery filmy z Megan (2 x Transformers, Zabójcze Ciało i jakiś niby western) i powiem, że gdyby nie jest uroda to byłaby słabiutką aktorką. Nie potrafi w ogóle grać i takie jest moje zdaniem.
Natomiast chętnie zobacze debiutującą Rosie Huntington-Whiteley. Pamiętam ją tylko w wybiegów Victoria Secret ale jeśli będzię taką dobrą aktorką jak modelką to chce obejrzeć wszystkie filmy z jej udziałem - na razie Transformers 3, ale myślę, że dostanie więcej szans :).
A Megan niech spada. Gdyby nie seria Transformers nikt by jej nie znał !

ocenił(a) film na 8
krokus013

@krokus013
Nie pękaj, specjalnie dla Ciebie w czwórce zamiast modelki zagra puszysty pączek z reklam odzieży dla otyłych ;-)
Mnie nie zrobi różnicy a Ty będziesz zadowolony że nie ma Rosie ;-)

pawelfw

@The_Fallen
Lepiej bierz się za odrabianie lekcji szczeniaku! A sory... wakacje, zapomniałem. Dlatego obrodziło takimi trolami na forum jak ty.

ocenił(a) film na 8
tony_tr

Tony już myślałem że to do mnie. Nie stresuj jak Cię proszę ;-) Wyszedłem ze szkoły kilka(naście) lat temu ;-)

ocenił(a) film na 8
krokus013

megan "ozdabiała" dwie pierwsze części i robiła to całkiem nieźle;) rosie może też się sprawdzi, urody jej nie brakuje, a talentu od niej nie wymagajmy - w końcu to pierwszy film w jakim gra;) zresztą, jak ktoś już tutaj wspomniał kobiety to w tym filmie głównie ozdobnik... Tak czy inaczej, na pewno wybiorę się na film, niekoniecznie ze względu na grę aktorską kogokolwiek, raczej dla efektów specjalnych- taki to już film...;)

ocenił(a) film na 6
krokus013

Przestańcie marudzić. Nie idziecie do kina bo nie ma Megan? OK, proszę bardzo, ale nie wylewajcie już swoich żali w nowych tematach za każdym razem. Też wolałem Megan, ale ile można? To jest film o Optimusie, a nie o cyckach, sorry.

ocenił(a) film na 3
Madoq

"To jest film o Optimusie, a nie o cyckach, sorry."
najlepsze podsumowanie na swiecie!
Zdaje sie, ze wiekszosc fanow filmu chcialaby zobaczyc megan w 3ej czesci transformerow. Ja rowniez i nie ukrywam tego. Ale nawet jakby nie bylo ani jednej laski w filmie, to i tak bym go obejrzal. Nie moge sie doczekac ;].

ocenił(a) film na 6
rafkulak

nie zdążyli obejrzeć a już im się nie podoba że nie ma Megan. Ja też żałowałam na początku że nie ma jej, ale jakoś to przeżyje. Idę do kina bo chce zobaczyć walkę robotów, a nie aby zobaczyć Megan, bo ją lubię. A może ta nowa będzie lepsza od niej? nie wiadomo co będzie dopóki nie zobaczycie filmu;) Ja się przekonam na przedpremierze 29 czerwca i wtedy ocenie ;D