Ja na to nie idę do kina, uważam że Megan była tutaj idealną aktorką grającą dziewczynę
Sama. A teraz co ? Wzięli jakąś niby "śliczną" i sexy modelkę ...
Ile was jeszcze się znajdzie? Skończycie w końcu??!
Ja się pytam - Łazicie na filmy by zobaczyć jakieś dupy czy akcję? Jak właśnie widzę od pewnego czasu to, to pierwsze.
Ty widzę lubisz filmy pozbawione jakiegokolwiek sensu, ważne by była rozwałka... Strasznie mnie irytują tacy ograniczeni ludzie jak Ty.
(niestety) The_Fallen ma rację ;-D
W jedynce i dwójce Fox robiła za zaganiacz kinowy. Obawiam się że wszyscy chłopcy z mlekiem pod nosem pędzili bo na trailerze się wypieła. Nie przeczę - odruch zdrowy, biorąc pod uwagę że wielkiej roli czy pokazu umiejętności z jej strony nie uświadczyłem to nawet lepiej dla gimnazjalisty z buzującymi hormonami, że poszedł na Fox a nie na Transformery ;-) To jak powiedzieć... mamo, tato, kobiety mnie nie pociągają, wolę toster ;-)
W trójce Rosie będzie stanowiła taki sam ozdobnik. Rozpierducha na całego (oczywiście bez krwi - PG13 czy niewiele więcej coby ubić grosza więcej ;-)) i biała wisienka na torcie ;-)
Tak czy inaczej wybiorę się na film. Rosie mnie nie kręci, ale stos komiksów z transformerami w szafie zobowiązuje ;_)
megan to byla tania tandetna blokersowa wiesniara! ta nowa jest duzo lepsza a i tak najladniejsza byla laska w 2giej czesci co sie pozniej w robotem okazala
megan nie była tandetom w transformers swoją role odbębniła podobno lepiej niż shia labauf czy jak mu tam . na poczynać byłem zły że w 3 części będzie grać jakaś angielska mofiruwa wyciąngnienta z kanału pod burdelem ale potem uświadomiłem sobie że kocham ten film za super efekty no i te roboty i nie obchodzi minie to kto będzie grał dziewczynę sama tylko wielka rozpierducha na całego i popieram w 100% pierwszą wypowiedź the_falen
Oglądałem chyba z cztery filmy z Megan (2 x Transformers, Zabójcze Ciało i jakiś niby western) i powiem, że gdyby nie jest uroda to byłaby słabiutką aktorką. Nie potrafi w ogóle grać i takie jest moje zdaniem.
Natomiast chętnie zobacze debiutującą Rosie Huntington-Whiteley. Pamiętam ją tylko w wybiegów Victoria Secret ale jeśli będzię taką dobrą aktorką jak modelką to chce obejrzeć wszystkie filmy z jej udziałem - na razie Transformers 3, ale myślę, że dostanie więcej szans :).
A Megan niech spada. Gdyby nie seria Transformers nikt by jej nie znał !
@krokus013
Nie pękaj, specjalnie dla Ciebie w czwórce zamiast modelki zagra puszysty pączek z reklam odzieży dla otyłych ;-)
Mnie nie zrobi różnicy a Ty będziesz zadowolony że nie ma Rosie ;-)
@The_Fallen
Lepiej bierz się za odrabianie lekcji szczeniaku! A sory... wakacje, zapomniałem. Dlatego obrodziło takimi trolami na forum jak ty.
Tony już myślałem że to do mnie. Nie stresuj jak Cię proszę ;-) Wyszedłem ze szkoły kilka(naście) lat temu ;-)
megan "ozdabiała" dwie pierwsze części i robiła to całkiem nieźle;) rosie może też się sprawdzi, urody jej nie brakuje, a talentu od niej nie wymagajmy - w końcu to pierwszy film w jakim gra;) zresztą, jak ktoś już tutaj wspomniał kobiety to w tym filmie głównie ozdobnik... Tak czy inaczej, na pewno wybiorę się na film, niekoniecznie ze względu na grę aktorską kogokolwiek, raczej dla efektów specjalnych- taki to już film...;)
Przestańcie marudzić. Nie idziecie do kina bo nie ma Megan? OK, proszę bardzo, ale nie wylewajcie już swoich żali w nowych tematach za każdym razem. Też wolałem Megan, ale ile można? To jest film o Optimusie, a nie o cyckach, sorry.
"To jest film o Optimusie, a nie o cyckach, sorry."
najlepsze podsumowanie na swiecie!
Zdaje sie, ze wiekszosc fanow filmu chcialaby zobaczyc megan w 3ej czesci transformerow. Ja rowniez i nie ukrywam tego. Ale nawet jakby nie bylo ani jednej laski w filmie, to i tak bym go obejrzal. Nie moge sie doczekac ;].
nie zdążyli obejrzeć a już im się nie podoba że nie ma Megan. Ja też żałowałam na początku że nie ma jej, ale jakoś to przeżyje. Idę do kina bo chce zobaczyć walkę robotów, a nie aby zobaczyć Megan, bo ją lubię. A może ta nowa będzie lepsza od niej? nie wiadomo co będzie dopóki nie zobaczycie filmu;) Ja się przekonam na przedpremierze 29 czerwca i wtedy ocenie ;D