Witam po wczorajszym seansie chciałem zostać chwilkę po napisach żeby zobaczyć czy jest
jakaś dodatkowa scena (jak to bywa w filmach Marvela) jednak pan od projektora wyłączył
film zanim przeleciały wszystkie napisy więc tu pada moje pytanie czy jest jakaś scena po
napisach i jak ona wygląda lub ewentualnie odnośnik do youtube.
ja byłem ale była scena jak simmons pocałował tą babke nie czekałem na napisy końcowe ale watpie żeby coś było
to widziałem bo było zaraz po filmie i jeszcze nie wyłączył ale mi chodzi konkretnie o scenkę po skończeniu się wszystkich napisów. Powinno coś takiego być chociaż w sumie to zakończenie trylogi a w takich scenkach po napisach dają jakieś preludium do następnej części ;)
Nie było.
Ja zawsze czekam na koniec napisów, bo są smaczki jak np. w końcówce "Thora", 2, 3 i 4 części "Piratów z Karaibów" tudzież w pierwszym filmie "Goście, goście".
Dziękuje za odpowiedź i przepraszam za tak późne odpisanie ;) Jednak trochę szkoda że nie dodali nic bo zawsze lubiłem czekać na ten końcowy smaczek który albo dopełniał historię albo był epilogiem do następnej części sagi.
Nie chodzi mi o tą scenę ;) Ta była zaraz po filmie ale przed napisami a ja szukam tej po napisach końcowych której raczej nie ma w filmie. Co do tej sceny to trochę mnie zdziwiły jego słowa które cytuje koleżanka aneant bo przecież przez cały film się nie lubili i rywalizowali a to były tylko końskie zaloty ;)