Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Witam po wczorajszym seansie chciałem zostać chwilkę po napisach żeby zobaczyć czy jest
jakaś dodatkowa scena (jak to bywa w filmach Marvela) jednak pan od projektora wyłączył
film zanim przeleciały wszystkie napisy więc tu pada moje pytanie czy jest jakaś scena po
napisach i jak ona wygląda lub ewentualnie odnośnik do youtube.

ocenił(a) film na 10
KinoManiak_95

ja byłem ale była scena jak simmons pocałował tą babke nie czekałem na napisy końcowe ale watpie żeby coś było

ocenił(a) film na 6
Bumblebee95

to widziałem bo było zaraz po filmie i jeszcze nie wyłączył ale mi chodzi konkretnie o scenkę po skończeniu się wszystkich napisów. Powinno coś takiego być chociaż w sumie to zakończenie trylogi a w takich scenkach po napisach dają jakieś preludium do następnej części ;)

ocenił(a) film na 3
KinoManiak_95

Nie było.
Ja zawsze czekam na koniec napisów, bo są smaczki jak np. w końcówce "Thora", 2, 3 i 4 części "Piratów z Karaibów" tudzież w pierwszym filmie "Goście, goście".

ocenił(a) film na 6
Darth_Stalin

Dziękuje za odpowiedź i przepraszam za tak późne odpisanie ;) Jednak trochę szkoda że nie dodali nic bo zawsze lubiłem czekać na ten końcowy smaczek który albo dopełniał historię albo był epilogiem do następnej części sagi.

ocenił(a) film na 9
KinoManiak_95

simmons pocałował tą mearing z CIA a ona kazała go aresztować

ocenił(a) film na 10
krzyhu1997

To była fajna scena!!
"Będę siedział za miłość! Aresztujcie mnie! No już!!" ;)

ocenił(a) film na 6
krzyhu1997

Nie chodzi mi o tą scenę ;) Ta była zaraz po filmie ale przed napisami a ja szukam tej po napisach końcowych której raczej nie ma w filmie. Co do tej sceny to trochę mnie zdziwiły jego słowa które cytuje koleżanka aneant bo przecież przez cały film się nie lubili i rywalizowali a to były tylko końskie zaloty ;)

użytkownik usunięty
KinoManiak_95

Nie ma żadnej sceny po napisach.