Jestem wielkim fajnem Transformersów ale powiem , że co do tej częsci mialem większe oczekiwania niz do innych:) troche się zawiodłem ale ogolnie polecam obejrzenie tego filmu:) Gratulacje dla wszystkich za kawał dobrej roboty w tym filmie:)
a ty idź umyj ryj bo straszysz tym swoją matkę pęndzoncom z za rogu do burdelu
po drugie w cale nie dałem 10 na 10 tylko 8 na 10
po trzecie skąd wiesz że jestem dzieckiem morze lubie tom bajkę mimo wszystko
Patrząc na twoją ortografie można z góry założyć, że progu gimnazjum nie przekroczyłeś:P
Tak samo właśnie jestem prosto po seansie byłem w IMAX. Moim zdaniem film rewelacja choć muszę też przyznać że jestem fanem filmów o transformersach i czuje nie dosyt po tej części zakończenie było takie sobie. Efekty 3D moim zdaniem bardzo fajne znakomicie się ogląda przynajmniej mi się oglądało nie wiem czy to zasługa IMAX czy tak samo jest w cinema city . Fabuła fajna choć osobiście rozwinąłbym tam kilka wątków bardziej niż zostały one pokazane ale trudno.Wiadomo muzyka i efekty jak zawsze na wysokim poziomie co samo to daję że nie można dać ocenie 1 za ten film.Jedynym minusem który mi się nie podobał to była główna bohaterka widać że była tylko po to aby było na co popatrzeć a nie żeby grała jakąś tam wielka rolę. I bardzo nie podobała mi się scena z jej udziałem kiedy to rozmawia z megatronem , bo osobiście inaczej by to rozegrał było to trochę takie sztuczne , i oczywiście to co stało się z Ironhide nie to co z nim zrobili tylko w jaki sposób ale to inwencja reżysera. A tak film osobiście bardzo mi się podobał i polecam obejrzeć fanom i tym co lubią dobrą akcje. Pozdrawiam