Chciałbym powiedzieć że wróciłem jakieś 2h temu z kina byłem na około 30 filmach(w tym Transformersy 2) w kinie(mam 14 lat) i powiem szczerze że TEN film był jak dotąd najlepszy w mojej kolekcji od początku roku 2010 byłem na około 8 filmach z czego tylko ten i robin hood były jak dotad moim zdaniem bardzo dobre film ma idealną długość piękną aktorkę i bardzo pobudza emocje oraz nerwy w 3d(była akcja z takimi niebieskimi pociskami to podskoczyłem było trochę za blisko;])
Chciałbym jeszcze powiedzieć że na transformersów 1 nie oglądałem i mam pytanie czy tam była bitwa na cybertronie?
Czy to już ostatnia część?
Nie było bitwy na Cybertronie.
Ostatnia w wykonaniu Michaela Baya, ale podobno studio chce zrobić następną.
o to chodzi ze Spielberg bedzie na pewno za Transformersów 4 sie brał a i nie zdziwię sie jak Bay rym wszystkim znów pokieruje.
ja tam się nie moge doczekać tak samo jak drugiej i trzeciej ;p
no i jak na razie 3jka pod wzgledem fabuły i efektów wykosiła poprzednie części ;D
1 nie oglądałem więc nie powiem 2 mało pamiętam tylko tyle że mi się podobała;] ale co do 3 to myślę że jej tak szybko nie zapomnę;] 3D było jak na razie najlepsze z filmów oglądanych przeze mnie jako że awatara nie oglądałem co może wzbudzić kontrowersje jako że na filmach znam się i jestem wielkim fanem Sci&Fi ;d
Świetnie, wszyscy gratulujemy ci udanego seansu, może właśnei dlatego film cie się spodobał bo masz 14 lat. Ja mam 30 i niestety nie poczułem w filmie ani cienia fabuły co uwierz z wiekiem zaczyna robic znaczenie xD pozdr
ale właśnie uwierz mi że ta fabuła była jeśli wiesz o czym mówimy ja na przykład nie zagram w badziewnego metine Cs czy tibie bo te gówna fabuły nie mają może fabuła w transformersach budzi trochę spostrzeżeń to jak najbardziej jest myślę że widząc ostatnią 1,5h akcję zapomina się o fabula a czuje się magie kina uwierz mi (zresztą akcja z tym chińczykiem w kiblu powaliła wszystkich w kinie) po prostu nie rozumiem jakie są wasze oczekiwania wobec filmu jeśli chcieliście film Sci&Fi i Akcji to jak najbardziej był emocje również grały przy scenie z tym statkiem(na pewno pamiętasz ja nie chcę spojlerowwać)
No ja w te MMORPG też ni gram. Chodzi mi o to, żeby nie było jak w 1: komedia potem zalążek fabuły i 40 minut walki.
tak się składa ze w TF nie chodzi o fabułę.. Tak jak sama nazwa csi&fi wskazuje ma to być film z naciskiem na efekty, wybuchy itp. Więc możesz krytykować że nie było fabuły a mnie i tak to nie urazi. Efektów moim zdaniem nie brakowało. w prawdzie było parę niedociągnięć i kiepskich momentów ale nikt nie jest idealny.. jeżeli chcesz "poczuć cień fabuły" to obejrzyj memento albo incepcję.
ja za to mam 21 lat i jestem studentem sztuki a cała seria TF będzie stała wkrótce na półce moich ulubionych filmów obok requiem, angielskiego pacjenta, memento, buntownika z wyboru itd.