Jestem właśnie po obejrzeniu Transów 3 w kinie.
Jak dla mnie, to kapitalnie zwieńczenie całej trylogii Bay'a z kapitalnymi efektami
specjalnymi.
Scen 3D nie ma wcale:), ale to i tak w niczym nie przeszkadza, bo orgia destrukcji w
ostatniej godzinie filmu rekompensuje to wszystko.
Do tego fajnie jak zawsze dobrany humor w poszczególnych scenach.
Polecam zobaczyć ten cały przepych efektów w kinie, bo żadna dupiasta kopia kinowa tego
nie pokaże.
Ja wybieram się jeszcze raz do kina,bo za takie destrucje na ekranie kocham chodzić do
kina, a fabuła wtedy schodzi dla mnie na drugi plan.
To jest ostatnia część zrobiona przez Bay'a, sam to zapowiedział. Reboot serii na pewno będzie,ale już z innymi aktorami i innego reżysera.
CHBYA NIE njachętniej chciałbym żeby ktoś wziął się za Transfromers 3 i jeszcze raz go nakręcił... po pierwsze przywrócił Megan Fox !!!! po drugie wywalił z obasdy Patrica Dempseya i tego CHINOLA !! odrazu byłoby lepiej... poetm jesszcze dał wiekszy udzial rodzicom Sama i i majorowi Lenoxowi może nawet pokazał jego żonke z dziwckiem:) jak w pierwszej części ...co do akcji i efektów specialnych to ZADOWALAJĄCE! :)))
Też jestem po obejrzeniu w IMAX :D
Co do efektów to były naprawdę dobre. I jeszcze jak ktoś napisał Ta Scena na wierzy EPic :)
Te wszystkie odgłosy nawet te najdrobniejsze.mmm aż podłoga drżała. I ta nowa Fura Ferrari :)
Humor też niezły
Te małe autoboty niezłe hasła puszczały ;d
Wiec chciałbym pojechać 2 raz na to.Nie żałuje tych 29zł.
Polecam naprawdę.
Ale każdy ma inne zdanie. POZDRAWIAM
ja też chce zobaczyć ten film w IMAXIE... narazie widzialem raz w zwykłym kinie, ale jak mówisz, że warto to napewno pojade, dzięki:)
Zgadzam się , oczywiście 3d było zupełnie zbędne, poza tym nie mam nic do dodania za wyjątkiem faktu że to już ostatnia część serii Bay'a.