Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

1/10

użytkownik usunięty

W toku prowadzonej skutecznie przez inteligencję krucjaty przeciwko ćwierćinteligentom oceniającym kicze wysokimi ocenami i nazywające zwykłe gówna terminami kina czy filmów, notuję ten oto wpis. Takie filmy jak ten nie powinny powstać, są szczytem pretensji dla mas, kiczem pretendującym by nazywać gówno filmem oraz są kierowane do gimnazjalistów opiewających ich ochami i achami (głównie). Co starsi, a głupsi również oceniają wysoko takie filmy, a ja kieruje mocne i zmuszające do refleksji: czemu? To żaden wstyd przyznać się do własnej indolencji, dzieciaki, więc nie bójcie się. 1/10 to jedyna możliwa ocena dla takiego kiczu i chłamu. Wszystko jest tu nędzne, aż szkoda słów, ale poświęce się, więc doceńcie, że chcę byście wyszli z mroku głupoty, choć część z was. Tragiczna muzyka, kiczowate efety, scenariusz na poziomie "Gulczasa..." (nie obrażając genialnej kreacji Piotra Gulczyńskiego w porównaniu z błazeństwem aktorskim tego chłamu), przekaz kierowany do mas i ćwierćinteligentów, co dostrzeże każdy co bystrzejszy miłośnik kina i jego znawca, a nie zwykły zjadacz chłamowatej komercji (jakimi większość tych, co dają wyżej niż 2/10 niewątpliwie jest!). Wszystko nadaje się do kosza, wycięcia, oplucia, oceny godnej miana kiczu, czyli 1/10. Taka ocena ode mnie i od znawców, nad innymi zaś polecam zastanowić się i zrewidować pomyłkę. Ten apel należy traktować jako powrót do korzeni, a nie trwanie w głupocie XXI-wiecznych ćwierćinteligentów, którzy biorą się za ocenianie filmów, a nie mają pojęcia o niczym ponad gimnazjum, co już się rzekło. Może cytat tu właściwy: "To gówno nazywacie filmem?" Wiele wyjaśnia, 1/10, a co więcej to przejaw kretyństwa. Jako znawca powiem w pełni obiektywnie, że ten "film" jest kupą i kiczem dla mas. 1/10 i to z litości.

Typowe Polskie narzekanie,na aktorstwo (tylko nieliczni z naszych aktorów wiedzą co to znaczy),na znakomite,genialne efekty (czy w naszym kraju ktoś w ogóle wie co to znaczy?) o muzyce nie wspomnę.
Żeby nie było nie chodzi o to że nie nawidzę polskich filmów jest parę dobrych filmów ale ogólnie za dużo forsy idzie w durne komedie z Szycem,Karolakiem a za mało w dobre filmy,a już próba zrobienia epickiego filmu wyszła FATALNIE (1920 Bitwa Warszawska),więc powinni starać się robić tanie filmy z oryginalnym pomysłem (jak amerykanie: Blair Witch Project,Paranormal Activity itd).
A co do filmu: dla mnie rewelacyjny!
A POWYŻSZA WYPOWIEDŹ WYGLĄDA MI NA PROWOKACJĘ.

użytkownik usunięty
transformers567_fw

Zmierzch na 10/10, oto prowokacja, z czym do ludzi? Wracaj do filmow dla 12 latek a nie komentujesz moj post powazny, widac dla zjadaczki popcornu transformersy czy zmierzch to bostwa. Zalosne, ale coz, nie skomentuje.

Wcale nie traktuje tych filmów jak bóstwa ,nie jestem typem psychofanki zmierzchu "omg Edward" ale mam swój własny system oceniania.Czepiasz się moich ocen ale ja przynajmniej nie wstydzie się ich pokazać a ty? Cała pusta strona bez filmów,informacji nic.

użytkownik usunięty
transformers567_fw

dla wybranych, nie dla dzieci neo.

Ta wybranych,jakoś znajomych nie masz O_o
To komu? Chyba sam sobie.