Bylem dzis w kinie i nie zaluje. Film wprost genialny!! Dwojka to wlasciwie chaos, wiec nie bede sie wypowiadal. Tu porazila mnie ilosc efektow specjalnych, glebia obrazu i muzyka. Rosie byla swietna i w pelni kobieca. Film fabularnie jest bardzo dobrze zorganizowany, ukazuje przeslanie moralne ile jest warta "zla strona mocy". Polecam obejrzenia!!
Bardzo dużo akcji, cały czas coś się dzieje i to mi się podobało. Ocena bardzo wysoka. Polecam film:)
(troche spoilerów!)Rosie zrobiła swoje, ale i tak jest jeszcze drewniana, efekty jak zwykle kapitalne, ale tylko raz coś mnie "uderzyło" w oko (może to wina kina i złych okularów). Fabuła po amerykańsku(czyli martyrologia, której nie było - zwłaszcza Megatron na miejscu pomnika xD), naiwna historia miłosna i złaaaaa "Była", ale za to plus za aspekty typu praca a poczucie wartości, subjektywizm czy tez może trochę naiwna, ale skierowana zwłaszcza do Amerykanów optimusowa "freedoom", czyli nie totalitaryzować i przede wszystkim za Calatravę!!^^ Ogólnie ŁADNIE;P