Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

10/10

ocenił(a) film na 7

Bylem dzis w kinie i nie zaluje. Film wprost genialny!! Dwojka to wlasciwie chaos, wiec nie bede sie wypowiadal. Tu porazila mnie ilosc efektow specjalnych, glebia obrazu i muzyka. Rosie byla swietna i w pelni kobieca. Film fabularnie jest bardzo dobrze zorganizowany, ukazuje przeslanie moralne ile jest warta "zla strona mocy". Polecam obejrzenia!!

ocenił(a) film na 10
Yourin

Bardzo dużo akcji, cały czas coś się dzieje i to mi się podobało. Ocena bardzo wysoka. Polecam film:)

Yourin

(troche spoilerów!)Rosie zrobiła swoje, ale i tak jest jeszcze drewniana, efekty jak zwykle kapitalne, ale tylko raz coś mnie "uderzyło" w oko (może to wina kina i złych okularów). Fabuła po amerykańsku(czyli martyrologia, której nie było - zwłaszcza Megatron na miejscu pomnika xD), naiwna historia miłosna i złaaaaa "Była", ale za to plus za aspekty typu praca a poczucie wartości, subjektywizm czy tez może trochę naiwna, ale skierowana zwłaszcza do Amerykanów optimusowa "freedoom", czyli nie totalitaryzować i przede wszystkim za Calatravę!!^^ Ogólnie ŁADNIE;P