Wyśmienity, palce lizac, oczywiscie dla ludzi, ktorzy wiedza o co chodzi w takim filmie ;-)
jak ty oceniasz straszny film 1 i 2 na 9 i to nie jest kolejna komedia dla kretynów na 8 to nie ma o czym z tobą rozmawiać i się nie udzielaj
Czyli o efekty , wartką akcje, totalną rozpierduchę ? Szkoda że zabrakło takiej małej nieistotnej rzeczy jak FABUŁA
Ludzie, w takich filmach priorytetem nie jest fabuła, a rozpierducha. A jak ktoś chce ambitniejszą fabułę to jest mnóstwo innych filmów. W swojej kategorii, T3 spełnia swoje zadanie z nawiązką.
i nawet trzyma porządnie klimat choć poczatek musze przyznać był nudny zniszczone miasto i zwrot akcji na szczęście przywrócił tu blask
Popieram. Zasłużone 10/10, dla miłośników gatunku - uczta dla oczu. 2 godziny minęły niepostrzeżenie. ps. Jednemu panu podziękujemy gdyż widać ma ochotę wprowadzić tu dyskusję (tzn. kłótnie) na poziomie komentarzy wp/onet itp.
spytałem tylko o co chodzi, jeśli według ciebie pisząc to zdanie miałem na celu wprowadzić tu kłótnię, to coś jest z tobą nie tak...
Nie wiadomo o co ci chodzi, co kogo przewyższa? sformułuj to zdanie bardziej precyzyjnie. Jeśli nie potrafisz to co w takim razie robisz na tym forum?
Yyy... co JA robię na tym forum? Nie dość że dość oczywistej prowokacji nie wychwyciłeś, to jeszcze się wypowiadasz jak pomylony. Co kogo tutaj interesuje czyjaś - nie zważając na to czy pozytywna czy negatywna - opinia o "Sucker Punch"? W każdym temacie teraz będziesz o nim pisał?
Tak, ponieważ ten film jest cudowny, a ty jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie wypowiadaj.
Z miłą chęcią przerwę, to mój ostatni post w tym temacie. Jednak tobie też bym radził wypowiadać się z sensem, skoro zamierzasz wszędzie "Sucker Punch" wychwalać. Fanatyczne wypowiedzi mogą filmowi zaszkodzić, a pewnie liczysz na to, że wszyscy mu postawią 10/10.
Nie liczę na to jak ty i reszta fanów Transformers, którzy mają w dupie opinie innych. A propos fanatycznych wypowiedzi, może jeszcze nie zajażyłeś, ale spójrz na komentarze dotyczące waszego cudownego filmu... teraz już wiesz skąd czerpię inspirację?
Nie wiem czy zauważyłeś, ale dałem temu filmowi 6/10, ciągle się zastanawiam czy nie za dużo. Trudno nazwać mnie fanem. Reszta niech sobie pisze co chce, to ich opinie i je szanuję. To ty masz je w dupie pisząc "Nieważne jakbyście tego pragnęli, ten film nie dorasta do pięt Sucker Punch". To tak jakbym ja wszedł na forum fanów Seata i napisał, że ich samochody i tak będą gorsze od mojego ścigacza. Komentarz głupi i nie na temat, dlatego się doczepiłem.
Piszę się "Transformery" ...
Ile Ty masz lat hmmm ?
Już oświeciłeś Nas tu zgromadzonych twoją zajebistą pisownią:D
P.S
Fajnie to się piszę samemu do siebie ? :D
Film 9/10 :D
Wypraszam sobie takie zachowanie szczeniaku niewychowany .
Takich ludzi jak Ty powinni banować za głupotę, jaką Tu nam pokazujesz.
Gdzie Ci moderatorzy Forum? Zamiast porządku to chaos.
ps. powinno być fajnie się pisze a nie fajnie się piszę, ty również nie grzeszysz znajomością języka polskiego
Ja się tylko zastanawiam, ile jeszcze razy w tematach związanych z tym filmem (może też w innych, nie wiem), zobaczę twój post o "Sucker Punch". Nie oglądałem tego jeszcze, więc nie będę się na temat tego filmu wypowiadał, ale widząc to, jak ty i to drugie lawendowecoś spamuje, to przypominają mi się czasy, w których w Polsce pojawiła się najlepsza, najzajebistrza, naj, naj, i jeszcze raz naj gra "Metin 2" (może niektórzy ją znają). Jak wtedy te dzieci "neo" wszędzie o niej spamowały, a tych którzy ją skrytykowali w negatywnym świetle, gotowi byli zlinczować, ugotować, i zjeść na kolacje. A jak wiemy gra ta jest na poziomie verylow i nie warta uwagi.
To że sobie pospamujecie, nie zmieni faktu, że ci co lubią ten film (można powiedzieć że ja, z góry wiedziałem że fabuły nie będzie, byłem w kinie głównie dla efektów) nie przestaną go lubić. Więc wy* stąd na forum SP - może znajdziecie tam bratnie dusze, w co nie wątpię. I tylko mi nie wracać.
Wydaje mi się, że jest zupełnie na odwrót. Ktokolwiek napisze coś niepochlebnego na temat filmu Transformers, zostaje skrytykowany na tym forum. Moje wypowiedzi są odpowiedzią na tą krytykę.
Nikt ci nie broni pisać że ci się ten film nie podoba. Chodziło mi o to, że cały czas porównujesz ten film, do swojego ulubieńca, chociaż przedstawiają one 2 zgoła inne historie - tak jak by porównać hip hop z metalem. Może i Sucker Punch w swojej kategorii jest najlepszy (nie wiem, nie oglądałem, więc nie oceniam), ale NIE MUSISZ wszędzie pisać jaki on to jest fajny, a T3 w porównaniu do niego jest do kitu, i nie dorasta SP do pięt. Zachowanie co najmniej dziecinne, przy czym nastawione głównie na wyprowadzenie z równowagi fanów T3, czego skutkiem są wszystkie zablokowane komentarze.
A tak w ogóle, jeżeli uważacie że film jest porażką, a to że fabuła w nim będzie jaka jest było wiadomo dawno, to dlaczego poszliście/łyście na ten film do kina? ech...
Jak napisałem w moim poprzednim temacie myślałem po prostu, że po nieudanej dwójce film będzie chociaż trochę lepszy. Teraz już wiesz dlaczego poszedłem do kina na ten film.
To po co do mnie piszesz idioto? Poza tym ile ty masz lat, 10? Nawet nie potrafisz się porządnie wysłowić.
ja pier**. i ty uważasz ,że Sucker Punch jest o wiele lepsze od transformers 3?
nie wiem czym Sucker Punch jest lepsze? , efektami? , muzykom? zresztą sprawdź najpierw ocenę główną filmu bo jak mi się wydaje to transformers 3 ma 7,4 a Sucker Punch ma 6,4. Cała ocena wyżej. I jak się wytłumaczysz ,że transformers 3 do pięt nie dorasta Sucker Punch.