Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

2/10

ocenił(a) film na 2

Za efekty specjalne zasługują na 9,5 ale:
- za bezsensowną fabułę, właściwie nie wiadomo o co w tym filmie chodzi -2
- za to że film jest po prostu nudny -2
- za brak logiki -1
- kiepska gra aktorska <Megan Fox jest kieską aktorką ale przynajmniej jakoś wyglądała, a nowa blondi to kompletne dno które nic nie potrafi> -3
i zostaje ocena 2/10. Polecam wybór innego filmu lub uzbroić się w cierpliwość i oglądać efekty specjalne w 3D jak ja to zrobiłem jako fan SF.

daroooviper

Kolejna osoba, która poszła na ten film dla fabuły... prosze dajcie już spokój z tym, jeden zgapił od drugiego, że fabułe w tym filmie trzeba zjechać, choć nie ona jest najwazniejsza akurat w tego rodzaju filmach...

ocenił(a) film na 7
daroooviper

No to jesteś mocno ograniczony i proponuję na film zabierać takie coś jak mózg

ocenił(a) film na 7
daroooviper

nie znam filmu szczerze SCI_FI ktory mial fabule jakas logiczna....bo jak filmy sci_fi moga miec logiczna fabule skoro sa tylko wielka jedna nie istniejaca fikcja? Nie rozumiem was. Chcesz mi powiedziec ze gdyby ta blondi powiedziala Ci zebys ja pyknal to bys powiedzial ze tego nie zrobil? To ty PEDAL jestes sory....

ocenił(a) film na 7
daroooviper

nie znam filmu szczerze SCI_FI ktory mial fabule jakas logiczna....bo jak filmy sci_fi moga miec logiczna fabule skoro sa tylko wielka jedna nie istniejaca fikcja? Nie rozumiem was. Chcesz mi powiedziec ze gdyby ta blondi powiedziala Ci zebys ja pyknal to bys powiedzial ze tego nie zrobil? To ty PEDAL jestes sory....

do daroooviper:)

ocenił(a) film na 3
lasicaa1986

Nie obraź się, ale filmy s-f mogą mieć logiczną fabułę :D W kosmosie też obowiązuje logika i ciągi przyczynowo skutkowe.
Z autorem się częściowo zgadzam. Film dość słaby, ale dałbym mu więcej. 4/10 może nawet 5/10.

ocenił(a) film na 7
kris kelvin

heh....jaka fabule jak moze byc cos w wiekszosci logiczne fabularnie? Latajace star treki,gwiezdne wojny? Latajace statki kosmiczne ludzkiej produkcji ktore potrafia latac w czasoprzestrzeni ......jak do dzisiaj nawet naukowcy nawet nie wiedza jak zaczac od tego a ty mi mowisz ze wszystko co w fabule tlumacza ma logike? jak naukowcy nawet do dnia dzisiejszego nie potrafia odpowiedziec jak powstaja pioruny ? To ty chyba nie rozumiesz. Jak rozmawiaja o energiach wymyslnych kosmicznych to ma poparcie logiczne w rzeczywistej nauce? Jak ma poparcie w rzeczywistej nauce to mozna mowic o logice fabuly! A 90% rzeczy jest poprostu zwyczajnie wymyslone.

ocenił(a) film na 3
lasicaa1986

Po prostu mylisz bajki z s-f. Wystarczy przeczytać w zasadzie dowolną książkę Lema, który pisze o rzeczach jakich nie ma, a mimo to jest to logiczne.

ocenił(a) film na 10
daroooviper

fajnie że niektóre osoby zakładają specjalnie konto żeby ocenić i krytykować tylko jeden film. musi wam się naprawdę nudzić

ocenił(a) film na 1
Piotr_filmweb_2

oj tak specjalnie założyłem konto aby napisać... film nawet w kategoii lekkich jest poprostu dnem... i dmuchana lala z botoxowymi ustami(żeby ona jeszcze piękna była) biegająca malutkimi kroczkami jest dopełnieniem tego nędznego filmu

ocenił(a) film na 7
gaeval

zacznijmy od tego ze chcialbys aby byla Twoja laska....i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 1
lasicaa1986

mam o wiele ładniejszą partnerkę :)

ocenił(a) film na 3
gaeval

W sumie nie musisz nawet się tłumaczyć bo naturalne piękno zawsze jest lepsze od botoksu i pracy skalpela. ;)

ocenił(a) film na 7
PawelP_7

ale ja nie mowie ze laska w sensie ze na stale z toba tylko zeby byla Twoja podpora do "LASKI" :)

ocenił(a) film na 1
lasicaa1986

wystarczy że zrobiła laskę reżyserowi czy komu tam musiała aby zagrać w tym filmie

ocenił(a) film na 1
PawelP_7

a dziękuję :) miło wiedzieć że nie wszycy użytkownicy tego portalu od razu skaczą do gardła za to że wyraziło się krytyczną uwagę o przerabianej w photoshopie fantazji jakiegoś młodzika :)