Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

3/10

ocenił(a) film na 3

Ten film jest tak głupi, że trzeba ostrzegać innych. Jeśli Ci się podoba to WIEDZ ŻE COŚ SIĘ
DZIEJE. Moze coś wyskrobię na jego temat, ale teraz absolutnie mam wrażenie, ze nie
warto.

JackRobertkokos

Mnie najbardziej z użytkowników filmwebu interesuje co ogląda Pan szanowny Franio, że ma zablokowaną listę co on jest jakiś guru na filmwebie? z całym szacunkiem nikogo nie chce obrazić, ale ciekawość mnie zżera co ty oglądasz albo w cale nie oglądasz. Franio??

Kane777_filmweb

Ludzie, którzy krytykują filmy są najgłupszymi. Po co oglądać film skoro Ci się nie podoba? Świat według kiepskich ? W takim razie co Ty tutaj robisz idź sobie pooglądać filmy które stoją na wysokim poziomie intelektualnym, i których jestem pewien większości nie rozumiesz. Robisz z siebie bardzo mądrego człowieka, gdyby tak było nie siedziałbyś na tej stronie i oczerniał filmu, który Ci się nie podoba tylko pomyślałbyś o tych, których fascynują takiego typy filmy. Pozdrawiam.

Franio

Czy nie zauważyłeś, że ten film jest o tematyce SCFI? Widocznie nie każdy lubi takie filmy, ale także nie powinien ich obrażać. Mówisz, że oglądałeś 2 części tego filmu i nawet nie zwróciłeś uwagi na efekty specjalne czy grę aktorską, która stoi na bardzo wysokim poziomie, no może oprócz Rosie Huntington-Whiteley, która debiutuje jako aktorka. To jest film oparty na komiksach czy bajkach dla dzieci czego Ty się spodziewałeś oglądając ten film? Dr House'a czy Zielonej Mili? Wystarczyło przeczytać recenzje. I przyznam nawet, że fabuła była kiepska to jednak film tworzył niezłą atmosferę dam 8/10.