Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ja wiem, że pójde nawet i na 9 część transformersów, bo takie 3D jakie dostaliśmy w części 3 jest po prostu oszałamiające. Pójdę dla efektów i będe sie dobrze bawił. Po co mi fabuła i gra aktorska, jak na ekranie napierdzielają się 30 metrowe roboty?

A i zauważyłem jeszcze coś, film jest PG13 co oznacza brak krwi i jakichś tam scen przemocy, ale chyba tylko wobec ludzi. Roboty człekokształtne mogą wyrywać sobie kończyny, odcinać głowy ect. Strzał w dziesiątke!

ocenił(a) film na 5
tymbarkowy

Ekhm.. Kino upada bo ludzie zadowalają się za przeproszeniem byle g..nem. Efekty specjalne w filmie to tylko dodatek, który ma dopełnić fabułę, grę aktorów, klimat filmu. Same efekty są bezwartościowe, podobnie jak cały ten film.

ocenił(a) film na 9
Breen

Zobacz czy cię za drzwiami nie ma ?

Breen

Dzisiaj ludzie przychodzą do kina, aby się świetnie bawić na co mi fabuła jak przed oczami mam takie zajebiste efekty specjalne? Nie wiem jak w 3D bo nie oglądałem,ale musiało być zajebiście jednym słowem arcydzieło te efekty specjalne. A co do Transformersów to dla mnie najlepsza była część 1 później, 3 i 2.

Kane777_filmweb

Skoro masz taki gust, to "Bitwa o Los Angeles" i "Skyline" powinny znaleźć się u Ciebie w najlepiej ocenianych. A jeżeli jeszcze nie widziałeś, to musisz nadrobić zaległości!

siNNer_pl

Zobaczymy co da się zrobić.

Kane777_filmweb

To był sarkazm. Nie polecam oglądania tych tworów.

siNNer_pl

Jak tobie się nie podoba nie znaczy, że mnie się nie spodoba. Więc co polecasz jakieś starsze kino?

ocenił(a) film na 8
tymbarkowy

A mym zdaniem 1 najlepsza ( utrzymana niezła akcja ) 2 przeciętna ( zmartwystanie , roboty w niebie , ukazujący się Samowi) , 3 przesadzona ( efekty niezłe , ale co zrobili co niektórym postaciom , czy scena zniszczena Starscreena przez ludzi ..hm a tak się męczyli ,
a na dodatek zmarnowanie co niektórych postaci .. Starscreen bez spiskowania , czy Shockwave jako żołnierz , a nie naukowiec hm)

hut334

dla mnie też

hut334

Nie porzebnie wyrzucali Mikaele. Ona brała udział w akcji a blondynka w trójce dała się tylko porwać

Krzysiek044

Ta Blondynka sztywno zagrała tak się mi zdaje. W sumie pierwsza jej wysoka gra aktorska czego byśmy się mogli spodziewać. Ale z Mikaelą to trochę nie wypał. Myślałem, że ta Blondynka to Mikaela a tu świat o niej zaginął.

ocenił(a) film na 5
tymbarkowy

Widzę, że część z was źle zrozumiała słowa dotyczące 3D w tym filmie, bo co tu dużo nie mówić były one bardzo słabe, przynajmniej takie odniosłem wrażenie.