Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Poprzednie 2 części były o wiele lepsze. A moim zdaniem ta nowa babka to gwóźdź do grobu ....

ocenił(a) film na 7
mateusz_bobkowski

eee... chyba trumny ;D

ocenił(a) film na 2
kibic

Jedno i to samo... co nie zmienia faktu że film był do dupy :(

ocenił(a) film na 6
mateusz_bobkowski

Co kolejna część to gorzej. A czary goryczy dolała komediowa otoczka scenariusza która była żenująca.
Cała seria powinna była być utrzymana w bardziej mroczniejszym klimacie a nie w takim cukierkowym, dla samych efektów specjalnych warto zobaczyć ale cała reszta to dno kompletne.

ocenił(a) film na 7
mateusz_bobkowski

po poprzednich 2 czesciach spodziewalem sie super widowiska, a kino opuściłem z wielkim niesmakiem zalujac wydanej kasy..

użytkownik usunięty
Bajerant

Widać, że się znacie na filmach:) Transformers 3 był w pierwszej trójce najlepszych filmów roku 2011.

użytkownik usunięty

hahahaha trudno się nie znaleźć w tak owym rankingu haha

użytkownik usunięty

fajnie, ze ty jesteś taki mądry i media typują Cię na największego znawce filmowego który się kiedykolwiek urodził

użytkownik usunięty

teraz filmy są tak kiepskie że ranking najlepszych jest w rzeczywistości rankingiem najgorszych, konkurencja zerowa. Dziękuję za miłe słowa nie trzeba było.

użytkownik usunięty

Nie wiem akurat co masz do trzeciej części transformersa ale dla mnie ten film był kapitalny

ocenił(a) film na 1

właśnie w tym problem . Widać ,że niektórzy tu nie wiedzą co to dobry film.

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

dobrze, że ty wiesz:)

ocenił(a) film na 1

też się cieszę :D Jedni mają to, inni tamto . Gorzej jak się nie ma żadnych atutów ..ale nie przejmuj się , Ty na pewno jesteś też w czymś dobra , głowa do góry !

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

w czyms dobra? chyba cos Ci sie kolego pomylilo.

ocenił(a) film na 1

oj Jagoda , Jagoda . Nie drocz się

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

Chyba chciałeś powiedzieć w czymś dobry

ocenił(a) film na 1

A to dlaczego Jagódko ? Nie czujesz się dłużej kobietą ? ;>

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

Kolego widzę, ze masz jakis problem. Moje imię i nazwisko Mateusz Januszewski zamieszkały aktualnie w Poznaniu. Może pójdziemy razem na sale i pokażesz mi czy jestes tylko taki dobry w gadce? Bo być cwaniakiem na forum to każdy może. ja nie muszę sie ukrywać pod nikiem i podaje Ci moje dane. Na Facebooku mnie nie znajdziesz ale wystarczy wpisac w google Mateusz Januszewski zapasy albo Mateusz Januszewski BJJ

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

Ze Środy Wielkopolskiej daleko nie masz. To co w Poniedziałek na sali grunwaldu sie umowimy?

ocenił(a) film na 1

Po1 . Nie mieszkam w Poznaniu (nie wiem czemu filmweb tak twierdzi , jestem z Gorzowa , półtorej godzinki i jestem na miejscu ) po2. Jagoda to damskie imię , po3 Wyluzuj człowieku , bawię się z Tobą w gierki słowne ,a ty się wkurzasz jakbyś miał honor swego pradawnego rodu utrzymać. Pozdrawiam :D Jagódko :)

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

pogrywac to sobie mozesz ze swoją starą jeżeli Ci na to pozwoli w co wątpie, ale nie ze mna. chyba zrozumieliśmy się jasno? Do gorzowa też moge podjechac i nie ma to dla mnie wiekszego problemu. Zabawa jest wtedy kiedy dwie osoby się na nią godzą a w tym przypadku tak nie ma.

ocenił(a) film na 1

widzę ,że zadarłem z prawdziwym osiedlowym kosem . "twoja stara", "mogę podjechać " , "pójdziemy na salę" - prawdziwy gangsta widzę . Stary weź sobie zaparz jakąś melisę i wyjdź do ludzi (nie mam tu na myśli twoich ziomali z osiedla którymi pewnie zaczniesz zaraz straszyć, tylko normalnych ludzi - może od nich nauczysz się odróżniać żart (nawet ten niesmaczny) od obelgi ) . A tym czasem pozdrawiam i czekam na następny post od pana sztywniaka . Ciekawi mnie co dalej, wyślesz mi link do uciętej rybiej głowy czy posuniesz się jeszcze dalej.

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

skonczyłem prawo kolego

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

i nie mam w zwyczju nie wiem straszyć Cie kolegami bo sam załatwiam swoje sprawy. Po prostu nie lubie tego jak ktoś smieje sie z mojej ksywki i całkowicie mnie to nie bawi

ocenił(a) film na 1

Jeśli Ciebie to nie bawi to z prawnego punktu widzenia masz:...hmmm.... problem. A co do tego co skończyłeś : nie widać :/ wykształcony człowiek nie odnosi się do innego z takimi osiedlowymi odzywkami i nie myśli ,że wszystko rozstrzygnie " pójście na salę i pokazanie kto jest jaki dobry ". Proponuje więcej dystansu do siebie ... z resztą - kończę już ten offtop bo i tak nie zastosujesz się do rad ,a szkoda by przyszły prawnik tak się spinał o tak błahy temat . Papa Jagódko :D

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

no siema parówko

ocenił(a) film na 1

=)