Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Brak

ocenił(a) film na 8

Oglądałem ten film 2 razy i oni razu niebyło jakieś wzmianki o bliżniakach, arce i jolcie ( niewiem dokładnie jak pisze sie te imiona ) Gdzie oni som ? Jeśli ktoś słyszał o nich nie pisze .

jacek123

3 siostry arce zginely w 2 czesci razem z Jetfirem a blizniaki i jolt pomiedzy 2 a trzecią częścią.

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

jak blizniaki i jolt pomiędzy 2 a trzecim czenściom skoro ich tam nie ma

jacek123

Pomiedzy druga a trzecią czescia mija 3 lata,i oni zgineli w tych walkach

ocenił(a) film na 10
jacek123

siostry Arcee nie zginęły, tylko zostały ciężko ranne podczas ataku na pustyni, a różnica pomiędzy ciężko ranna a martwa jest duża. Z bliźniakami nie wiadomo co się stało tak jak w sumie z siostrzyczkami :/ prawdopodobnie stało się z nimi to, co napisał poprzednik ;) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
The_Darkest_Charlotte

ok. chłopaki dzięki

użytkownik usunięty
The_Darkest_Charlotte

Bardzo miło słyszeć, że te bliźniaki zostały zezłomowane. Już się cieszyłem jak pod koniec dwójki Devastator wciągnął jednego z nich, ale niestety tamten się uratował ;<

Totalnie bezpłciowe pseudo-komediowe postacie, na szczęście trójka , którą mam zamiar oglądać, będzie od nich wolna :)

ocenił(a) film na 10

ja również miałam nadzieję, że Deva sprzątnął jednego a tu rozczarowanie =(

ocenił(a) film na 8
The_Darkest_Charlotte

Przecież Blizniaki pojawili sie w DotM :)
Scena, gdy wszystkie autoboty przyjeżdżają do tajnej bazy NEST, Bliźniacy są na końcu :D

ocenił(a) film na 8
DawidPB94

faktycznie też zauwarzyłem

ocenił(a) film na 3
jacek123

widzę, że pisanie po polsku też ci nie wychodzi, "są" a nie "som" : ( bliźniaki były tak beznadziejne, że nawet nie zauważyłem ich braku