Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

W tym roku odeszły od nas 3 wielkie, kasowe, popkulturowe hity:

Piraci z Karaibów (Tutaj mam wątpliwość, czy Disney zrezygnuje z takiego wulkanu pieniędzy).
Transformersi (w tym przypadku też powątpiewam :P).
Harry Potter (Jasna sprawa jedynie remake).

O ich jakości można wiele dyskutować (rzecz gustu)... Ale nie ulega wątpliwości, że każda z premier wyżej wymienionych filmów była wielkim wydarzeniem...

Jak myślicie kto teraz zajmie ich miejsce? jakieś propozycje? Kto może porwać za sobą tłumy? :)

ocenił(a) film na 8
Patri0ta

W następnym roku na 100% Tha Dark Knight Rises :)

ocenił(a) film na 8
Patri0ta

Ale co do takich filmów, które mają kilka części to... nie wiem, nie interesuje mnie to za bardzo. Chyba, ze ktoś wymyśli coś fajnego :)

ocenił(a) film na 6
urinmyveins

Tak, Batman z pewnością narobi szumu :) Ale myślę, że to Hobbit będzie hitem nr 1 2012r. :)

użytkownik usunięty
Patri0ta

nowi piraci będą napewno, shia mówił że on jest skończony z transformersami ale jeśli chodzi o same roboty to 4 napewno będzie, co do pottera remake też raczej będzie do 3,4 może 5 lat zrobią może nawet trylogie :D

Patri0ta

za rok The Avengers i Hobbit
Hobbita już przeczytałem teraz tylko na film czekam

a i jeszcze Django Unchained Q.T

ocenił(a) film na 6
Czarny_Lotos

Roboty bez 2 głównych (ludzkich) bohaterów? Wcześniej Megan, teraz LaBeouf... Ciężko to widzę,ale czego się nie robi dla kasy... :)
Z Piratami inna sprawa... Deep powiedział, że uwielbia Sparrowa... A wiadomo Johny=Piraci :P
Oby zaczęli kręcić ten remake hehe ;D

Nie wydaje mi się, aby Django Unchained stał się jakimś gigantycznie popularnym filmem, nie wydaje mi się, żeby w dzisiejszych czasach westerny były na topie... To jest moje zdanie. Tak nawiasem, to obsada filmu gwarantuje bardzo dobre kino :)

ocenił(a) film na 6
Patri0ta

powoli nadchodzi kolejna seria fantasy. Warcraft. Tutaj może być podobnie co w przypadku Transformers i Piratów, wielka kasa, za efekty, może trochę rżnięcia głupa i lepszych lub gorszych aktorów...

ocenił(a) film na 6
tymon90

Właśnie słyszałem o tym Warcrafcie, ale nie ma o tym na razie głośno... Zobaczymy jak się to rozkręci :)