Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Pytanko do tych, co już film widzieli: czy w jakikolwiek sposób wyjaśnia się nieobecność Megan Fox? Zginęła czy jak???

ocenił(a) film na 10
Bardelotto

pokłóciła się z reżyserem rok temu i bay jo zwolnił ja też na początku byłem nieszczęśliwy ale dałem se na luz

ty naprawde nie wiedziałeś że fox nie bendzie w DOTM?

ocenił(a) film na 8
Radek_Markiewicz

czy w jakikolwiek sposób wyjaśnia się nieobecność Megan Fox? Zginęła czy jak??? - Pyta się czy w filmie wyjaśnili to Xd A nie czemu bo pewnie to wie, słyszałem bo jeszcze nie oglądałem ( dopiero w sobote ) że głupio to wyjaśnili jednym słowem;d

ocenił(a) film na 6
Bardelotto

To wiem, ale czy o jej postaci w filmie jest mowa - czy bohaterowie o niej dyskutują, wspominają ją, czy po prostu scenarzyści sobie ją odpuścili???

ocenił(a) film na 8
Bardelotto

Podobno zerwała z Samem...

ocenił(a) film na 10
Bardelotto

ponoć miała zagrać w pierwszych kilku minutach filmu jak zrywała z smem ale tego nie zagrała

ocenił(a) film na 10
Bardelotto

Nie ma wyjaśnienia i mnie osobiście bardzo dziwnie oglądało się tą część bez niej. Aktorka,która zastąpiła Megan nie pasowała do całości. Do tego jej akcent pseudo angielski/australijski :-/
Sam był tak zakochany w Mikaeli i tu nagle zonk. Nowa twarz, nowa jego dziewczyna. W tej kwestii dali ciała maksymalnie.

ocenił(a) film na 9
Neo_

laseczka jest brytyjką, więc jej akcent raczej nie był 'pseudo' a jak dla mnie to całkiem sexy. Jej występ oceniam na plus, na początku byłem niezadowolony, że Megan w trójce nie będzie. Ta cała Huntington Whiteley nawet w trailerach mnie nie przekonała, ale w filmie to i owszem. Wprawdzie pierwsza scena jak wchodzi do wspólnej sypialni była żenująca ale potem w tych kieckach wyglądała olśniewająco. Co tu dużo mówić, nie miała wiele do zagrania, więc nie ma co oceniać talentu aktorskiego (na pierwszy rzut oka raczej kiepski). Miała w tym filmie dobrze wyglądać i z tego wywiązała się bardzo dobrze, ale przecież z tego żyje jako jeden z aniołków Victoria's Secret

myschaq

Dupcię miała świetną, ale ten dziubek to już przesada.

Bardelotto

Oki, [SPOILER NA ŻYCZENIE] Nie jest to dokładny cytat z filmu, ale Sam w jednej rozmowie mówi coś, że Mikaela rzuciła go dla lepszego. [KONIEC SPOILERA] I to w zasadzie tyle odnośnie oficjalnych wyjaśnień.

kresegoth

bezsens, nie wiem jak obejrze ten film bez Megan - nie wierze, że jej nie ma i już wole nie ogladac niz widziec jakąs pseudo-ładną modelke która pewnie się tam znalazla by udac ze potrafi grac (niby jak ma dobrze grac nie będąc aktorką)

ocenił(a) film na 8
MilkaBros

ta pseudo-lala jest o wiele lepsza od tej całej Megan!

ocenił(a) film na 9
karymnata

To samo miałem wrażenie po pierwszych paru dialogach. Wydaje sie ona przyjemniejsza.
A w ogóle to robicie z tego jakąś szopkę, ten film mna tytuł Transformers a nie Megan Fox.

Dajcie na luz i cieszcie sie gadającymi robotami :D

Pozdr

ocenił(a) film na 7
Sleepwalker83

Fox źle wypowiedziała się w jednym z wywiadów(Porównała Bayba do Hitlera).Zdenerwowało to Spielbergai kazał reżyserowi ją zwolnić.

Trolololo

też o tym słyszałam - wystarczy się narazić jednemu wielkiemu i naraża się 100 maluczkim;p

każdy może mieć inne zdanie o Fox, a to już każdego sprawa indywidualna;
mam tylko nadzieję, że skoro Huntington gra w filmach to miejmy nadzieję, że chociaż robi coś innego, niż tylko "dobrze" wygląda (o Fox możnaby powiedzieć to samo;)

ostatnio w ogóle w filmach pokazują same głupie i puste kobiety, co jest poniżające

ocenił(a) film na 8
MilkaBros

Czy mi się wydaje, czy Rosie więcej miała tekstu do powiedzenia niż Megan...? to o czymś świadczy ;)

ocenił(a) film na 8
Sleepwalker83

Ooooo właśnie! Roboty są najważniejsze a nie panienki! ;) Robot ala Einstein wymiata! Uwielbiam też Bee :*

ocenił(a) film na 4
Bardelotto

Jedyne wyjaśnienie w filmie to to, że Megan zerwała z Samem (co Sam podkreśla dobitnie w jednej idiotycznej sekwencji). Przypominam sobie jedynie dwie sceny, gdzie postać grana przez Megan jest wspominana (choć bardzo, bardzo krótko).

ocenił(a) film na 6
Earthdiedscreaming

żeby raz, oni tam kilka razy podkreślali, że z nim zerwała. nie wiem jak wam, ale jak dla mnie bez niej to nie było już to samo. wolałam ją 100x niż blondynę.