Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ogólnie uważam ,że każdy ma prawo wyrażać opinie na temat filmu negatywne jak i pozytywne.... Poziom tworzenia grafiki, efektów specjalnych oraz wspomnień związanych z bajką w przełożeniu na film ( AMERYKAŃSKIEJ PRODUKCJI ) to kategorie jego oceny... Jeśli jednak ktoś pisze ,że to shit gówno widocznie nie powinien zabierać się za oglądanie tego typu filmów... skoro marne efekty i widowisko to można wsiąść garść dragów i będzie fajnie ... Jeśli doszukuje się jakiejś inteligentnej głębi.. niech idzie do kina na inny film.. OCENIAJCIE W KATEGORIACH RODZAJU FILMU A NIE POJECHANIA PO DZIECIĘCYCH MARZENIACH :) ...
Ja uważam , iż film był naprawdę dobry , mimo że też doszukałem się kilku błędów .. W każdym są ... końcówka nie jest taka jak sobie wymyśliłem :) ??? no i co z tego jest inna i jest również super... :)
MOja OCena 10 / 10 Wszystko sensownie się wyjaśnia podczas całości Serii.. Megan Fox... no trudno Sam się mógł zakochać drugi raz :) ...

kobe7

A czy w filmach typu 'Powrót do przyszłości', 'Gwiezdne wojny', 'Naga broń', 'Indiana Jones', 'Mission: Impossible', czy 'Szklana pułapka' była jakaś głębia? - Nie. Co wcale nie przeszkadza by te filmy, będąc zdecydowanie kinem rozrywkowym, miały dosyć wysoki poziom. Transformers też mógłby im dorównać. Niestety Michael Bay i Ehrek Kruger oznaczają shit i nawet b.dobre FX tego nie zmieni.

endrju_p_2

Dla przykłady podam historię ekranizację przygód Batmana - można zrobić shit jak Schumacher, ale można też cudo jak Nolan czy Burton.

ocenił(a) film na 10
endrju_p_2

No tak racja Burton robi mega filmy z tym się zgodzę.. jesli chodzi o przekaz Transformers jest to jak najbardziej bajka FX... i nie można filmu porównywać do Gwiezdnych Wojen :) po prostu dla mnie ma swój urok ...a głupoty też się doszukałem :) ale pal licho z tym :)