Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

W filmie jest ogromna ilość akcji i efektów specjalnych na najwyższym poziomie. Fabuła - w sumie to raczej fabuły nie ma - trzeba się nastawić raczej na film typu "odmóżdżenie" - w tej roli sprawuje się świetnie.

Oprócz tego efekty dźwiękowe również bardzo dobre jak i muzyka, która jest wkomponowana w efekty :)

Dla facetów można powiedzieć, że na 3D pięknie wygląda Rosie (Carly) ;)

Polecam dla fanów efektów specjalnych, ale raczej z kolegami, bo dziewczyna się raczej zanudzi na śmierć.

luklukowaty

A ja jestem dziewczyną i kocham ten film ;) wybuchy, samochodo - roboty i totalna rozwałka ..oł jee ;) Z reszta nawet jako dziecko wolałam bardziej bawić się samochodami i robotami niż lalkami. :)

ocenił(a) film na 8
Chester0410

To chyba jako jedna z nielicznych :)

Jak zachowałaś wszystkie walory kobiece mimo tego, że bawiłaś się samochodami i robotami, to wielki plus dla chłopaków, którzy mogą z Tobą wybrać się na filmy z wybuchami, samochodami i robotami ;P

luklukowaty

Wszyscy są zdziwieni jak im o tym opowiadam. Heh. np: koleżanki oglądają sukienki na wystawie, a ja jestem wogole w innym świecie bo właśnie przejechało ładne BMW czy Porsche. Podczas seansu faceci patrzyli na mnie jak na wariatkę (co ona tu wogole robi, tak bez chłopaka.. sama przyszła o.o ) Nie powiem, na komedie romantyczną też chętnie pójdę, ale raczej się będę nudzić. Lubie jak się dużo dzieje na ekranie. A na Transformersach się wychowałam. Ojciec nawet specjalnie kupował mi bajki o robotach bo nic innego nie chciałam oglądać. Wiem, że to może brzmieć dziwnie i pewnie dla was jestem typowym przykładem chłopaczary, ale nie chciał bym tego zmieniać :)