Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Co tu dużo pisac efekty specjalne,muzyka,dźwięk na najwyższym poziomie:). Chyba można szczerze powiedzieć ze efekty 3D były chyba najlepsze ze wszystkich filmów jakie oglądaliśmy od czasu filmu AVATAR. Dla mnie film rewelacyjny :)

ocenił(a) film na 6
malibu_2

właśnie wróciłem z kina :)
powiem tak, filmem jestem rozczarowany jak i zachwycony.
Rozczarowany jestem pod względem logiki, sensu, dziwnych żartów, film można nazwać "dosłownie" komedią sf, choć przyznam iż nie działa to tak w pełni na niekorzyść filmu, ponieważ podczas seansu wiele osób na sali nie raz parskało śmiechem, a mieli do tego powody, sam się cieszyłem :)
Zachwycenie zaś spowodowało przesycenie efektów specjalnych, jest ich cała masa! wszędzie, nawet gdy ich nie ma to i tak gdzieś są i coś się dzieje, tyle akcji i efektów nie zaoferował jeszcze żaden film! nawet kiepskie "2012" czy słynny "Avatar"
Szczerze mówiąc tak naprawdę trudno mi wystawić ogólną ocenę filmu ale na pewno efekty komputerowe to tutaj prawdziwa rewolucja!
Gra aktorów nie plasuje się nawet na poziomie 4/10 z resztą scenariusz podobnie, ale nie od dziś wiadomo że nie o to miało chodzić w tym filmie więc przymykam oko.
Tak czy siak wizytę w kinie polecam :)