Transformers 3, to zdecydowany film bieżacego roku! Moja ocena 10/10, a ludzie którzy krytykuję bo po prostu nie lubią tego gatunku niech nie oglądają a tym bardziej nie oceniają !!
TRANSFORMERS 3 !!
Popieram w 100% takiego filmu jeszcze nie oglądałem do tego ro był mój pierwszy film w jakości 3d i jeszcze w kinie IMAX czy mogłem wybrać jeszcze lepiej :)) Ciekawe czy będzie 4
Zgadzam się w 100% ale i tak zaraz przypędzu tu "znawcy filmów" i Cię skrytykują;/
jeszcze nie widziałem filmu, ale wybiorę się na pewno. pytanie brzmi: czy ogłosiłeś tą produkcje filmem roku 2011 ze względu na efekt 3d i inne takie, czy po prostu na nieskazitelną, porywającą i pełną napięcia akcje, a może jesteś dziewczyną (czyli Shia LaBeuf i wszystko jasne). Z całą pewnością ludzie na to pójdą i to dużymi watahami.
4 ni będzie na 100%. Poza tym nawet jak by była to Shia by w niej nie wystąpił, bo chce się odciąć od transformersów i zacząć porządną karierę aktorską.
Idz do kina powiem tylko ze fabuła jest troche zryta ale da się na to przymknąć oko a co do reszty w filmie to jest wszystko genialne
Film był genialny. Na początku myślałem że bez Megan Fox będzie kiepsko - myliłem się. Rosie Huntington-Whiteley zagrała naprawdę lepiej niż mogłem się spodziewać, może nawet lepiej od Megan Fox. Wszystko fajnie wyjaśnili na początku filmu i to mi się podoba.
A co do Shia, to graj zayebiście, czasami nawet można było się pośmiać (np. walenie w silnik od auta :D całe kino się śmiało)