Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Dzisiaj wybieram sie na film.Czytam recenzje na rotten tomatoes i imdb i jestem zawiedziony.Skoro to ma być powtórka z zemsty upadłych,która nie miała żadnego ładu i składu fabularnego to bede podwojnie zawiedziony.Od filmu nie oczekuje zbyt wiele.Czesc pierwsza dawała rade,ale to co w dwójce nam zmalowali to smiech na sali.Wiec mam pytanie do was?czy z trójka jest podobnie?.Historia napisana na kolanie,czy jest tam jakas ciągłość logiczna i w miare dajace sie przelknac watki bez skrajnego banalu ?

ocenił(a) film na 3
Rrrr

Przeciętniactwo. Cały główny wątek jest zupełnie bezsensowny (ale jak Ci zaraz odpiszą "dwunastoletni fani" to sf i nie trzeba się doszukiwać logiki :D). Na szczęście stonowali dawkę "tego zawadiackiego humoru" z dwójki. Efekty świetne. Jednym słowem obejrzysz i zapomnisz.

Rrrr

Wczoraj byłem na przed premierze i się trochę zawiodłem. Film jak dla mnie nie jest żadną kontynuacją części poprzednich - oprócz tego że występują te same Autoboty i niektóre Deceptikony to film stanowi dla mnie zupełnie oddzielną część. Ogólnie dużo hałasu, fabuła trochę zamulała momentami i efektów specjalnych też nie było nie wiadomo jak dużo... Spodziewałem się zajefajnego kina - wyszło poniżej oczekiwań.