...klapa człowieku a czego ty się spodziewałeś po filmie o transformerach?? filmu oskarowego?? mogłeś iść na jakiś film dla "koneserów" kina a poszedłeś na film SF za grubą kasę
moim zdaniem film jest taki jaki powinien być ... full efektów specjalnych luźna fabuła ogląda się to lekko.. wcześniej czytałem że komuś się spójność scenariusza itp rzeczy nie podobają...proszę nie róbmy scen sam fakt że film jest o robotach świadczy o tym że fabuła ma się do rzeczywistości jak pies do jeża... nie rozumiem tylko tych osób które idą na ten film mimo że nie lubią tego rodzaju filmów a później wypisują jakieś śmieci... marudzą i zrzędzą jakby dawno nie bzykali i w ten sposób wyładowują swoją frustrację na różnych forach
to tyle w temacie...jeśli ktoś lubi transformery i podobne klimaty to mu film powinien przypasować..
Mam 38 lat. Moja ocena tego filmu to 3/10. Efekty specjalne sa swietne ale jest ich tak duzo, ze poprostu mnie wymeczyly. Po filmie wyszedlem wykonczony a tak naprawde czlowiek powinien sie dobrze bawic. Fabula i gra aktorów strasznie kiepska. Bohater totalnie nie pasuje to tej roli. A wszyscy w firmie powinni juz przynamniej z 20 razy zginac a sa cali, zdrowie i tryskaja energia. Powinni z tego zrobic serial a nie jeden odcinek. Ogolnie jestem tym filmem bardzo zniesmaczony a pierwsza czesc mi sie nawet podobala.