Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Witam!
Chciałbym oto, zwrócić uwagę tych, co oglądali film widząc tylko efekty i błędy.
Więc Najpierw, co do tego "stateczku" Wiele osób myśli że Sam był na statku cały czas, i gdy samolot się rozbił Sam przeżył, ale gdy samolot jest już prawie na ziemi Na dole ekranu widać jak Sam przed jego rozbiciem puścił się go i turlał po trasie z góry. Ciężko to zauważyć, bo statek wielki, a on został uchwycony na samym dole ekranu, Dla tych co patrzą na środek ekranu, przyglądają się efektom specjalnym, nie mogli dostrzec tego właśnie Sam'a.
Jeśli chodzi o tą niby krew, Tylko z Tych 2 Chevroletów Surban poleciał "czerwony olej" Dla mnie też motyw "lawy" w 2-ójce był dobry, ale tutaj chcieli zrobić to trochę inaczej, w końcu oni nie zostali zabici, tylko mieli zderzenie, i możliwe jest to że jakiś "kosmiczny" olej im wyciekł. Wszystkie takie niedociągnięcia na które spokojnie przymknąłem oko, dało się je wytłumaczyć po drugim obejrzeniu filmu. Jeżeli ktoś ogląda w kinie film, którego już więcej nie obejrzy, patrzy w to co najciekawsze, w filmach akcji są to efekty, i wiadomo że człowiek nie może rzucić okiem w każdy róg ekranu, i dostrzec wszystkie szczegóły. Ja osobiście oglądałem film pare razy na kompie, i szczerze mówiąc, gdy go pierwszy raz oglądałem, wydawało się że wszystko to po prostu efekty! Ale przyznam, iż Michael Bay mówił że w Transformers: Dark Of The Moon ma być duużo emocji tz. więcej niż w poprzedniczce. Ogólnie mówiąc dostaliśmy według mnie Dobrą kontynuację, możliwe że zakończenie Części 2
Długo czekałem na tą część, i nie jestem zbytnio zawiedziony, lecz zdumiony ogromem, czego doświadczyłem wiele razy.
Dlatego najnowsza odsłona seri "Transformers" otrzymuję ode mnie 8,5/10 i wielkiego plusa.

Tym oto małym "opisikiem" chciałem udowodnić parę błędów w filmie, gdyż patrzę na tematy związane z wszystkimi niedociągnięciami, aż po prostu dostaje się "oczopląsu" Zamiast przyjrzeć się uważnie, ludzie oceniają efekty, a resztę na total 0

Dziękuję Dobranoc. ;)