Czy w tym filmie jest dużo efektów 3d ? Bo jadę z rodzicami i rodzeństwem do kina i nie wiem czy warto.
Czy jeśli nie oglądałem dwóch poprzednich części to będe wiedział o co tam chodzi. Z góry dzięki z informacje.
co do wiedzy średnio, chociaż ja wychodzę z założenia że idzie sobie poradzić ( ale chociaż 1 część mógłbyś obejrzeć na szybcika w domu online czy jakoś tak ). Co do efektów moim zdaniem każda scena rozwałki gdzie odłamki fruwały była dla mnie 3d i tyle. Głębia obrazu fajna, do tego coś zawsze wylatywało z ekranu jak rozwałka była więc mi tam więcej do szczęścia nie trzeba, też byłem z rodzicem bo chciał zobaczyc tak jak ja po raz pierwszy w zyciu 3d i osoba ta była wraz ze mną oszołomiona efektami ale pewnie mało obiektywny jestem.
Moi rodzice też są ciekawi jak to wygląda i brat i dlatego udało mi się ich wyciągnąć do kina. A mam dla ciebie jeszcze jedno pytanie np jak siedzę z brzegu a nie na środku kina to bedę miał gorsze efekty niż ludzie siedzący na środku?
nie chyba, najlepiej na środku siedzieć tak jak ja, nie mam pojęcia ale wydaje mi się że raczej takie same bo to nie zależy od tego gdzie siedzisz jakie efekty będziesz miał.
warto też dobrze dopasować okulary jak komu pasuje bo jak je źle ustawisz na nosie ( kącie patrzenia ) to nie zawsze całe 3D zobaczysz :D więc ja osobiście co jakiś czas na seasnie poprawiałem zdejmowałem na chwilę itp. Oczy mnie nie bolały a okulary miałem wyśmienite nie ciasne nie luźne, ładne nie porysowane i plastikowe :D