Zastanawia mnie dlaczego Megi nie będzie w 3. Nie chciała już brać w tym udziału czy po
prostu filmowcy ją odstawili?
Nie mów mu co ma robić. To jest wolny kraj i jak będzie chciał to założy sobie 100 takich hehehe.
No i co ze jestem stary,niedołężny i mi juz nie stoi,nie długo odejdę na tamten świat....No ale muszę jeszcze jak największą ilośc osób wk.....
W ogóle ze mną jest coś nie tak,jestem jakis taki trochę po...lony,szukam zaczepki,zakładam te tematy prowokujące,aby sie coś działo,taki trochę zamęt robię.Po całym dniu tyrania na obczyznie,musze jakoś odreagować,wiecie nie mam czasu na inteligentną z wami rozmowę,to duzo czasu pochłania,nawet jak jakiś film obejrzę dobry,to nawet go nie zachwalam,mam wy....ne na to.Ale jak jest w kinach jakas szmira,no to was atakuję i wyśmiewam,no i mam z tego radochę.....Wiem nie jest to normalne tym bardziej ze jestem juz wiekowy,troche się zachowuje jak szczeniak,gimbus jak jakiś niedorozwój.
Chyba jak mnie wychowywali rodzice to nie zadbali o mój rozwój.No nic jestem umówiony juz u psychiatry,postanowiłem....bedę się leczyc z tego,nie bede juz wam krwi psuł i was prowokował,tak nie przystało na polaka.....Zapomniałem jak to byc polakiem bo za....lam w Chicago,tam nie ma żadnych wartości jest tylko tyranie,żadnych kolegów....Chciałem jakoś zaistnieć w waszym świecie wirtualnym ale potrafię tylko tak,inaczej nie potrafię....Wybaczcie no.
Z tego co mi wiadomo, chciała za dużo kasy i jej podziękowali... Pytanie, czy w ogóle wyjaśnią jej zniknięcie w filmie???
Rany ludzie. Duble się zdarzają ale tu chyba każdy się o to pyta. Poświęćcie czasami te 2 minuty aby trochę poszukać.