I bardzo dobrze :) poza tym oprócz ładnej mordki cieba:P pokazać trochę talentu aktorskiego,ona czegoś takiego nie posiada .
no ale w ciąż mnie to dziwi, bo w T2 podkreślali tę wlk miłość bohaterów na miliardy sposobów. zobaczymy, jak to rozwiązali. ;p
Jeszcze przed rozpoczęciem zdjęć wiadomo było, że Megan nie będzie, bo za bardzo się wymądrzała i obrażała wszystkich dookoła. W końcu Bay dał jej do zrozumienia, że gdyby nie seria Transformers świat nigdy by o niej nie usłyszał i ją wywalił. Bardziej mnie zdziwiło, że zastąpił ją kolejną modelką bez jakiegokolwiek doświadczenia aktorskiego. Przecież w Hollywood jest od groma pięknych, zdolnych i młodych aktorek, które idealnie nadałyby się do tego filmu. Mam tylko nadzieję, że w scenariuszu ją uśmiercą, tak żeby przy ewentualnych kontynuyacjachc kolejny reżyser nie mógł jej zatrudnić.
Megan Fox sama odeszła gdybyście czytali wiadomości na portalu to wiedzielibyście. Ponoć aktorka była bardzo oburzona w jaki sposób traktował ją reżyser na planie.
Raz jest, że pyskowała, raz, żę Bay kazał jej przytyć, cholera wie, co jest prawdą. Wiadomo tylko, że Spielberg teraz na niech się odgryzł, za to jak Bay'a nazwała..
Shia LaBeouf ostatnio w wywiadzie powiedział, że właśnie megan się nie podobało w jaki sposób ją bay traktuje, więc on nie chciał dalej znosić jej humorów, ona jego i się 'rozeszli'.