Mi transformersy bardziej bodobały się z Megan Fox .Jest piękniejszą ,i 100 razy lepszą aktorką ,niż ta blondi .
Dokładnie. Ta ma silikon wszędzie. W ustach, w piersiach, wszędzie. To modelka. Nie nadaje się do tej roli. Megan Fox spisywała się świetnie. Była seksowna + taka odwaga to czyniło z niej lepszą.
Dokładnie, choć ta nie była jakąś pasztetową to Megan jest zdecydowanie od niej piękniejsza. :)
A ty co masz 12 lat? Sadząc po wypowiedzi. Megan Fox nie jest dla mnie żadną aktorką, bo jakie ona niby kreacje stworzyła i gdzie? Ona co najwyżej to może w filmie wystąpić, a to jest spora różnica. To już niestety chyba koniec jej wątpliwej i krótkiej kariery. Nie była nawet na tyle inteligentna by siedzieć cicho nie szczekać do reżysera. Pusta jak wydmuszka. Aktorka wprost oskarowa. Biedne dzieci żal mi was
zgadzam sie z Toba. Fox ma to cos, jest pociagajaca i seksowna. Ta blondynka stworzyla troche wrazenie pustej lalki
Też tak myślałem na początku, Transformersy bez Megan? Nie ma mowy! A jednak się udało. Co nie zmienia faktu, że nasza Lisica to moja faworyta ^^.