Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ten film to jakaś żenada. Po seansie poczułem wstręt do siebie, że poszedłem na takie gówno. Natomiast Sucker Punch to kwintesencja kina akcji. W ciekawy sposób przedstawia obraz szpitala psychiatrycznego widzianego oczyma Baby Doll. Transformersi to jakaś imitacja filmu, historia ciągle się powtarza od pierwszej części. Myślałem, że teraz będzie inaczej, ale widocznie źle myślałem.

ocenił(a) film na 2
Maniek85

Zgadzam się z tą oceną, film był nudny a fabuła była słabo rozwinięta. To coś (bo filmem w sumie nie da się tego nazwać) uratowały tylko efekty specjalne. Gra aktorska była sztuczna, a nowa aktorka wyglądała strasznie. Te usta przysłaniały mi cały ekran, więcej botoksu nie dało się wstrzyknąć ? Poszłam na ten film ze względu na chłopaka, który zbytnio nie ma gustu. Przez cały seans patrzyłam na zegarek kiedy to się skończy. Nadal nie wierze że poszłam do kina na to, ten film pozostawił na moim mózgu wielką bliznę. Gorąco pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
Maniek85

Nic tylko sie zgodzić co do oceny filmu. Miałem podobne doczucia po seansie.

ocenił(a) film na 6
Maniek85

też miałem nadzieję ze zrobią coś lepszego niż pierwsze dwie części i myliłem się ilość absurdów, niedorzeczności w tym filmie przekracza poziom krytyczny moim zdaniem w 1 i RotF było chyba lepiej ale ten film jak na taki budżet to jakaś kpina nawet patrząc jaki to film

ocenił(a) film na 2
maslascher

Chyba każdy o zdrowych zmysłach tak uważa, ten film to jakaś kpina, a za taką kasę można by było nakręcić coś o wiele lepszego.

ocenił(a) film na 6
Maniek85

skoro tak zachwalasz sucker punch to najwyrażniej musi to być dobry film ale nie widać tego po średniej ocen

maslascher

Ten film jest zajebisty. Transwestyci (czy jakoś tak) nie dorastają mu do pięt.

ocenił(a) film na 2
Maniek85

Ten film miał przynajmniej przesłanie, a nie latające roboty niszczące wszystko co popadnie. Ale jednego nie rozumiem czemu oni podniecają się optimusem ? Ktoś mi to wytłumaczy?

ocenił(a) film na 6
LawendowaBitch

najwidoczniej kwestia gustu jednak ja nie widzę w tych "pokracznych robotach" nic ciekawego

ocenił(a) film na 7
Maniek85

film na 5 ale efekty przynajmniej o jedno oczko podciągają ocenę końcową, po za tym tematyka wcale nie jest oklepana, reżyser tylko zapomniał że to kino tematyką przeznaczone być powinno dla widza max 15 -to letniego.

Morison

Całkowicie się zgadzam naciągane na 6 za efekty, dla których poszedłem.