Podczas DAYTONA 500 pokazano nowy SPOT TV
http://www.youtube.com/watch?v=tysAOqn3tM4&feature=player_embedded
Wkrótce ma być wersja HD.
Co o tym sądzicie.
Ahhh~ Optimus jak zwykle wielki i władczy, wymachujący swoją gilotyną z lewa na prawo. Hmmm z każdym spotem i szczegółem jest coraz lepiej. Zapowiada się wyje*iście. Ja już chce długi i wyczerpujący zwiastun... A teraz kto szczęśliwy, że wychodzi 3 część TF, noga w górę ;D
Bay widac woli ha powoli nas zaskakiwac i dobrze, lepiej puscic z 5 spotow 2 zwiastuny i koniec
W koncu mroczny film :)
Noo jasneee... tak nas długo przetrzyma, że 1/4 fanów TF zdąży popełnić samobójstwo, bo nerwowo nie dotrwają do premiery. I dopiero to będzie mroczny film ]:>
Im mniej wiemy tym lepiej, będzie większe zaskoczenie, zabawa w lipcu w kinie.. Spot wymiata, a bumblebee, w tej części będzie wymiatał..
Transformers !! Już nie mogę się doczekać..
Tnx RollOut za zamieszczenie tego spota:)
Choć tak naprawdę niewiele on mówi to miło zobaczyć kolejne potwierdzenie mroczności tej serii.
No problemo frantic84, ostatnio chyba duzo tu pisze haha xD Moze to dobrze moze to zle:)
Ciekawi mnie czy u deceptów będzie ktoś taki potężny żeby walka była równa albo nawet z przewagą deceptów.Może soundvawe zleci na ziemi i coś ukarze,byłby ogromny w końcu to satelita:D A może jednak ujrzymy coś w rodzaju Galvatrona,to by była moc!!!
Galvatron i Shockwave vs Jet optimus Prime.A właśnie nie wiecie może co to za transformer na obu spotach który tak wyłazi z pod ziemi i wymachuję takimi jakby mackami? Dziwne,bo pamiętam,że Soundvawe miał takie podobne macki w dwójce kiedy przejął kontrole nad satelitą,hmm może się mylę,ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.
A bumblebee ciekawie się transformował na tej drodze;p
Nic nowego. Lepszy jest ten ziwastun o którym nie mówicie -> http://www.filmweb.pl/user/KapitanOrzech/blog
W sumie nic nowego, prócz fajnej transformacji Bumblebee (swoją drogą, irytuje mnie skupianie się na Optimusie i Bączku i zaniedbywanie reszty ekipy).