Transformers 3 został nominowany do 32. Złotych Malin. Czy waszym zdaniem zasłużył w
tym roku na Złotą Malinę ?
Mi to tam obojętne, czy najgorszy film roku cz nie :)
Film dał wiele akcji widzom i chyba tylko o to chodziło :)
A ja uważam, że jest wręcz przeciwnie. Faktycznie, TF2 nie było arcydziełem, ale miało to "coś". W TF3 zauważyłam tylko "totalną rozwałkę", nie mówiąc już o tym, że pierwsza połowa filmu strasznie się dłużyła. I ten brak Megan Fox... Bay się raczej nie popisał.
W każdej kategorii powinien dostać nie tylko złotą malinę, ale złotą pochwinę (gdyby istniała taka kategoria). Brakuje słów, żeby wyrazić jakie gó.wno z tego filmu.
Daję TF2 Złoty odbyt za brak Megan Fox, fatalną grę Dempsey'a, scenariusz. Aczkolwiek obejrzałam do końca a to jest sukces ^^
Przynajmniej film miał jakiś scenariusz który trzymał się kupy i nie było aż tyle tych debilnych dialogów jak z reklamówki płatków śniadaniowych.
Niestety nie znasz się na kinie SF idż sobie pooglądaj nudne : Moon albo Bliskie spotkania trzeciego stopnia.
No niestety te filmy mają z prawdziwym sci-fi mają mało wspólnego. To raczej akcyjniaki z malutkim dodatkiem sci-fi. Jeszcze na dodatek nudy imo. Na TF3 prawie zasnąłem w kinie, a "Bitwa o L.A" wygląda jak side mission z gry video z przeciętnymi efektami i patetycznymi kwestiami.
ja się kompletnie nie znam na kinie sf ale śmiało mogę polecić dwie pozycje mianowicie "Łowca androidów"oraz "Piąty element" nawet niema co porównywać z robotami ....