Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ona bardzo mi pasowała do tej sagi. W momencie gdy seria stała się popularna, to reżyser zmienia jedną z głównych postaci-błąd.

ocenił(a) film na 9
Ulisseska

aha.

mati69

aha 2. A ja idę na to 2 raz jutro -,- Czyli będzie się liczyło jakbyś był, bo dochód będzie na 2 seanse od jednej osoby.

ocenił(a) film na 8
jakeziom

aha 3.

ocenił(a) film na 9
Ulisseska

Z mojego, męskiego, punktu widzenia Rosie w Transformersach wypada lepiej od Megan. Przybliżę może jeszcze reakcję widowni w kinie na jej pierwsze chwile na ekranie "łooooohoooohhooooo" takie dzwięki wydawali nie tylko faceci, kobitki również pohukiwały jak orangutany, true story.

ocenił(a) film na 10
Czaro1337

chyba byłeś w dziwnym kinie to MEGAN JEST MEGA SEXY LASKĄ!!!! a ta nowa to Blond-Drewno z ustami murzyna hahaha w dodatku z jedym głupkowatym spojrzeniem nie napewno nie jest to laska idealna !!! Megan nią była i bay zrobil wielki błąd wyrzucając ją!

ocenił(a) film na 9
londontown

Moja pierwsza reakcja jak ją zobaczyłem to WOW :P
A później zeszła na 2 PLAN.

Czaro1337

Jestem dziewczyną, po prostu Megan jest ładniejsza i o wiele bardziej mi się podoba.

ocenił(a) film na 5
Ulisseska

Obie samiczki są piękne i godne zawieszenia oczka ale głównie zamierzam pójść na T3 dla naparzających się maszyn :)

Jinno

obie samiczki są plastikowe niczym wibrator mojej żony...
czy ten zbawiciel świata nie może sobie przygarnąć jakiejś prawdziwej amerykańskiej laski...
no wiecie...z nadwagą i zezem?!