Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Nie mogę się doczekać premiery w Polsce. A ten główny bohater Shia LaBeouf nie tylko jest ładny ale tez dobrze gra w filmach. Naj częściej gra w Sci-Fi. Szkoda, że już nie będzie w trzeciej części Magan Fox. Tylko jakaś blądyna, nawet jej nie znam. Megan była najlepsza i noą będzie na zawsze.

Narnia99

również oczekuję. wpisywać się kto jeszcze!

dario.27

Ja też czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 6
Narnia99

>>>>Tylko jakaś blądyna, nawet jej nie znam

Szkoda tylko, że nie znasz też słownika ortograficznego...

ocenił(a) film na 7
gorczan

masz coś domnie!?
jeśli chcesz wiedzieć to klawiatura mi się w tedy zepsuła i źle napisałam
<<<idio...>>>

ocenił(a) film na 9
Narnia99

I także ja juz doczekać się nie mogę. ;) Pierwsza i druga epickie, mam nadzieję, że trójka utrzyma poziom. ;]

ocenił(a) film na 6
Narnia99

Mam nadzieję, że będzie lepsza od 2giej części, a tak dobra lub lepsza jak 1sza część.

ocenił(a) film na 10
kamyk233

Ja też czekam i z ogromną przyjemnością obejrzę. Bardzo lubię i pierwszą cześć i drugą. Skoro trzecia ma być najlepsza to na pewno wybiorę się do kina;)

ocenił(a) film na 8
Narnia99

Może być ciekawie :)
Narnia99 popracuj nad ortografią ;)

ocenił(a) film na 7
Maurycy_2

klawiatura mi się zepsuła i źle napisałam, a ja tego nie zaówarzyłam, a po drugie to słaba jestem z ortografi

ocenił(a) film na 6
Narnia99

Megan też pewnie nie znałaś zanim nie pojawiła się w Transformers. Jeśli natomiast chodzi o Transformers 3 to nie czekam na ten film tak bardzo jak na np. drugą część. Wg mnie Transformers 2: Zemsta Upadłych powinien być ostatnią częścią. Teraz to już nie widzę sensu w ciągnięciu fabuły dalej... No, ale obejrzeć, obejrzę na pewno, chociażby dla efektów specjalnych ^^