Nie mogę się doczekać premiery w Polsce. A ten główny bohater Shia LaBeouf nie tylko jest ładny ale tez dobrze gra w filmach. Naj częściej gra w Sci-Fi. Szkoda, że już nie będzie w trzeciej części Magan Fox. Tylko jakaś blądyna, nawet jej nie znam. Megan była najlepsza i noą będzie na zawsze.
>>>>Tylko jakaś blądyna, nawet jej nie znam
Szkoda tylko, że nie znasz też słownika ortograficznego...
masz coś domnie!?
jeśli chcesz wiedzieć to klawiatura mi się w tedy zepsuła i źle napisałam
<<<idio...>>>
I także ja juz doczekać się nie mogę. ;) Pierwsza i druga epickie, mam nadzieję, że trójka utrzyma poziom. ;]
Mam nadzieję, że będzie lepsza od 2giej części, a tak dobra lub lepsza jak 1sza część.
Ja też czekam i z ogromną przyjemnością obejrzę. Bardzo lubię i pierwszą cześć i drugą. Skoro trzecia ma być najlepsza to na pewno wybiorę się do kina;)
klawiatura mi się zepsuła i źle napisałam, a ja tego nie zaówarzyłam, a po drugie to słaba jestem z ortografi
Megan też pewnie nie znałaś zanim nie pojawiła się w Transformers. Jeśli natomiast chodzi o Transformers 3 to nie czekam na ten film tak bardzo jak na np. drugą część. Wg mnie Transformers 2: Zemsta Upadłych powinien być ostatnią częścią. Teraz to już nie widzę sensu w ciągnięciu fabuły dalej... No, ale obejrzeć, obejrzę na pewno, chociażby dla efektów specjalnych ^^