Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

OK

ocenił(a) film na 6

Na moje część trzecia, jest lepsza od Zemsty Upadłych bez 2óch zdań... . Wszyscy jarają się Megan Fox, że grała lepiej itd. No fakt może ta modelka (Rossie) nie zagrała idealnie, ale to jej początki z kamerą i można trochę przymknąć oko. 7,5 /10 moja ocena.

ocenił(a) film na 7
szymonek_filmweb

a według mnie film jest po prostu za długi. siedząc w kinie najpierw był entuzjazm potem już coraz gorzej aż wreszcie moje myśli sprowadzały się do jednego zdania 'niech to się już skończy bo zaraz zasnę!'. pierwsza część o stokroć lepsza. i uważam że rola Megan miała duże znaczenie, ta blondyna zrobiła z tego taki delikatny kicz, była strasznie sztywna. to też wpłynęło na odbiór tego filmu. jakby nie mogli wziąć do tej roli kogoś kto miał już chociaż trochę do czynienia z kamerą...

ocenił(a) film na 9
gobilek15

to ja jak już zobaczyłem ze będzie walka optimusa z sentinelem to się martwiłem że film się kończy. mógłbym siedzieć jeszcze z godzinę na nim:D nie znoszę krótkich filmów. jak np Jurassic Park 3. 90min i wyszedłem nieusatysfakcjonowany. filmy tego typu powinny minimum trwać 120 - 180 min