Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Obraz rewelka, dźwięk miażdży czaszkę! Co do obrazu, jeden z lepszych. Animacja jeszcze lepsza niż w poprzednich częściach. Natomiast dźwięk to istne arcydzieło kina akcji. Dolby TrueHD 7.1. Testowałem na Yamaha RX-V765, więc wiem co mówię. Niesamowita przestrzenność, świetny bas. Dla fanów Audio-Wideo pozycja obowiązkowa! Na temat fabuły się nie wypowiadam, zostało już chyba dość powiedziane. Pozdrawiam.

Body

Widziałeś angielską wersję Bluray prawda?
Bo ta już wyszła

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Tak, jestem w posiadaniu wersji angielskiej. W Europie film dopiero w listopadzie z tego co wiem.

Body

A widzisz!

ocenił(a) film na 5
Body

Chyba ta sama wersje co Ty ogladalem, tez Bluray TrueHD 7.1
Obraz przepiekny, czysty, efekty specjalne najlepsze jak do tej pory, dzwiek bez skazy, ale fabula i akcja mnie wynudzila, druga czesc byla moim zdaniem najlepsza.

ocenił(a) film na 8
Parnassus

Druga część była najgorsza, natomiast jedynka była najlepsza. Trójka jest po środku ;)

ocenił(a) film na 5
Body

Dodajac, ze to Twoje zdanie nie bedziesz narzucal go innym.
Jak napisalem, dla mnie 2jka byla najlepsza i tego pogladu nie zmienie, kazdy ma inny gust oraz swoje kryterium ocen, przy ocenianiu filmow.

ocenił(a) film na 3
Body

za animację i dźwięk pokłony i tylko za to

cała reszta to żenada równa zeru

ocenił(a) film na 8
peeszet

Owszem, arcydzieło to nie jest, ale są o wiele gorsze filmy a nawet szmiry, więc na zero oceniać nie wolno!