Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ocena filmu 5/10

ocenił(a) film na 5

Fabuła: 3/6
Świat/postaci: 1/3
inne plusy: 1/1

Ogólne uwagi: Najgorsza część. Do końca wytrwałem dla zasady. Nudne, przewidywalne a walki robotów totalnie bez emocji. Twórcy komiksu przewracają się w grobie...

Prezentacja: Wtf, gdzie Megan Fox? A serio to po co mi w filmie o Optimusie Prim'ie wątek chłopaka, który szuka pracy? I jego rodzice? GTFO!

Inne plusy: efekty ciut ratują ocenę...

ocenił(a) film na 6
showi16

Mam podobne zdanie. Obejrzane do końca z "obowiązku".
Film mógłby być krótszy o pół godziny, wyciąć ciotowate płakanie "jestem bohaterem, nikt mnie nie potrzebuje".
Film sprawia wrażenie jakby nie miał scenariusza. Sceny poskładane jako tako do kupy, bez większego sensu.

Zdecydowanie najgorsza część i nawet efekty jej nie ratują. Dałem 6/10.

showi16

Wcale taka zła nie jest a minusy to: fabuła totalnie taka sama jak w 1 i 2. sceny rzeczywiście poskładane, nowa dziewczyna sama. zniknięcie kilku transformerów z cześci 2.
plusy: nowe transformery(np. driller) na początku akcja w czarnobylu :D. pokazanie cybertronu... no może mniej + ale nabardziej fajne SĄ TRANSFORMERY DAJE 10/10 MI SIĘ PODOBA

ocenił(a) film na 5
showi16

Nie ma to, jak dać 10/10 a zdanie wcześniej wymienić kilka minusów - w szczególności stwierdzając, że fabuła taka sama jak w poprzednich 2 częściach :D

Chcoiaż no dla mnie to w produkcjach tego typu nie musi być fabuły... mają się po prostu napieprzać ogromne roboty. Gdyby wyciąć sceny "ludzkich" bohaterów, to byłbym skłonny temu filmowi dać 7

showi16

To jest zdecydowanie najlepsza część.
Ps dla mnie plusem jest Carly,bardziej do Transów pasuje,ale czy to w ogóle ma znaczenie.