Pewnie wielu z nas, fanów kina Baya, fanów Transformers i nie tylko jest trochę, albo i
bardzo rozczarowanych, złych, zawiedzionych brakiem "trailera", który miał się ukazać
18-19 lutego. Cóż "Trailer 3", który miał nam odsłonić bardziej fabułę Transformers: DOTM,
ukazać nowe sceny z filmu, być może Megatrona, Sentinela czy innych. Jednak tak się nie
stało. Co dalej? Pozostaje czekać, być może do maja (?!). Amerykańcy fani spekulują, że
nowy zwiastun zobaczymy w połowie marca, może szybciej, bądź datą premiery będzie dzień
kiedy to na ekrany kin wejdzie film "Bitwa o LA". Zobaczmy. Tymczasem M.Bay milczy... może
będzie tak, że któregoś dnia wchodząc na michaelbay.com będziemy w szoku widząc Trailer
#3.
All Hail Megatron!
Pytanie pozostaje tylko czy nowy trailer został zmontowany i nie wypuścili go z jakiś tam powodów, czy to był od samego początku taki fake i teraz musimy żyć nadzieją, żeby jak najszybciej ukazał się #3...
Frantic84 wydaję mi się, że Bay może miał wersję cyfrową, stwierdził, że może lepiej puścić wersję 3D... tego nie wiem. Dziwne, że tego nie ma tzn Trailera #3. Bay wielu rozczarował...
No początku stycznie ukazała się lista potwierdzonych zwiastunów, które będą przedstawione do połowy 2011 roku, obecnie nie zaszły zmiany, wszystkie zwiastuny z tej listy są już do zobaczenia. Przykładem jest THOR trailer 2 wydany 18 lutego. Jedyny zwiastun, którego nie ma to TF: DOTM aka Trailer 2, który ma być prezentowany przed Am number four.
PS. Dziś w USA odbywa się DAYTONA500 na którym mają być gwiazdy TF oraz Bay i 3 x auta (NASCARY) z filmu. To może dziś właśnie Bay odsłoni nam ten zwiastun, choć wątpię...
RollOut mogę Cię prosić o link do tej listy, bo nie miałem pojęcia że została tak wydana. I chętnie dowiem się o innych zwiastunach do innych filmów.
Poszukam tej listy bo mialem w gdzies nawet screena
Jak znajde to wrzuce na bank
Macie nowy trailer w średniej jakości:
http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/new-tr ansformers-dark-of-the-moon-trailer-on-daytona-500-171529/
Nie ma na razie lepszej jakości. Trzeba pewnie poczekać. A skąd to mam? Pozostanie to moją słodką tajemnicą:P
http://www.youtube.com/watch?v=B1cc4NAbPpg&feature=player_embedded
lepsza jakosc
Nie no Transformers 3 będzie najlepszą częścią ! Ten film po prostu będzie wymiatał!!!
Pewnie ten ' trailer ' na razie będzie musiał nam starczyć, a już ten normalny, dłuższy zobaczymy w połowie marca, może przed Bitwa: LA, lub Maj przed Thor'em ..
No ale mimo wszystko- po tym trailerze całkowicie przekonałem się że Transformers 3: Dark of The Moon będzie najlepsze!! Już nie mogę się doczekać.. Transformers !!!
nie wytrzymam do 1 lipca : D bede musiał jechać na przed premierowy seans 30 czerwca :D
w kazdym kinie jest seans przed premiera. ale zwykle taki seans jest o 23 lub o 12 w nocy i wszystkie miejsca sa zajete.
znalazlo sie pare nowych scen wypas!!!!!!!tez bylem na ROTF przedpremierowo i masakra byla!! ale na tff3 tez napewno pojde przedpremierowo bo niewytrzymam!!!!
to może im się coś pomyliło i miał być spot,a nie trailer teaser 2.Albo chcą się zrehabilitować tym spotem,ale to jednak za mało,spot nic nie odkrywa praktycznie,a ten jest podobny do poprzednigo,jedynie parę skrawków sekundowych nowych,ale to i dobrze,im mniej wiemy tym lepiej:)