Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Pewnie wielu z nas, fanów kina Baya, fanów Transformers i nie tylko jest trochę, albo i
bardzo rozczarowanych, złych, zawiedzionych brakiem "trailera", który miał się ukazać
18-19 lutego. Cóż "Trailer 3", który miał nam odsłonić bardziej fabułę Transformers: DOTM,
ukazać nowe sceny z filmu, być może Megatrona, Sentinela czy innych. Jednak tak się nie
stało. Co dalej? Pozostaje czekać, być może do maja (?!). Amerykańcy fani spekulują, że
nowy zwiastun zobaczymy w połowie marca, może szybciej, bądź datą premiery będzie dzień
kiedy to na ekrany kin wejdzie film "Bitwa o LA". Zobaczmy. Tymczasem M.Bay milczy... może
będzie tak, że któregoś dnia wchodząc na michaelbay.com będziemy w szoku widząc Trailer
#3.

All Hail Megatron!

ocenił(a) film na 8
RollOut

Pytanie pozostaje tylko czy nowy trailer został zmontowany i nie wypuścili go z jakiś tam powodów, czy to był od samego początku taki fake i teraz musimy żyć nadzieją, żeby jak najszybciej ukazał się #3...

ocenił(a) film na 8
RollOut

Frantic84 wydaję mi się, że Bay może miał wersję cyfrową, stwierdził, że może lepiej puścić wersję 3D... tego nie wiem. Dziwne, że tego nie ma tzn Trailera #3. Bay wielu rozczarował...

ocenił(a) film na 8
RollOut

a najlepsze jest to ze strona bay'a milczy.....

pyrazginerz

A sam Bay mówił, że trailer będzie 18 lutego ? Czy były to tylko plotki między fanami ?

ocenił(a) film na 8
RollOut

No początku stycznie ukazała się lista potwierdzonych zwiastunów, które będą przedstawione do połowy 2011 roku, obecnie nie zaszły zmiany, wszystkie zwiastuny z tej listy są już do zobaczenia. Przykładem jest THOR trailer 2 wydany 18 lutego. Jedyny zwiastun, którego nie ma to TF: DOTM aka Trailer 2, który ma być prezentowany przed Am number four.

PS. Dziś w USA odbywa się DAYTONA500 na którym mają być gwiazdy TF oraz Bay i 3 x auta (NASCARY) z filmu. To może dziś właśnie Bay odsłoni nam ten zwiastun, choć wątpię...

ocenił(a) film na 10
RollOut

wszystko jest możliwe trzeba tylko czekac cierpliwie

RollOut

Za 5 godzin się przekonamy ;-)

ocenił(a) film na 8
Angelo

rollout dobra wiadomosc:))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
KapitanOrzech

oj orzech orzech....widze ze masz orzechowiasta fantazje:))

pyrazginerz

RollOut mogę Cię prosić o link do tej listy, bo nie miałem pojęcia że została tak wydana. I chętnie dowiem się o innych zwiastunach do innych filmów.

Snajper_21

Jeśli trailer by się dzisiaj pojawił to padłbym z wrażenia...

ocenił(a) film na 8
Snajper_21

Poszukam tej listy bo mialem w gdzies nawet screena
Jak znajde to wrzuce na bank

ocenił(a) film na 9
RollOut

ee wątpię w to żeby dziś się coś ukazało.

ocenił(a) film na 5
lubiekakao

Macie nowy trailer w średniej jakości:
http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/new-tr ansformers-dark-of-the-moon-trailer-on-daytona-500-171529/

ocenił(a) film na 9
Danusiek

o kurde :D a skad to masz ?

lubiekakao

Kurka ! Jest gdzieś tego lepsza wersja ?

ocenił(a) film na 5
Dawidsach

Nie ma na razie lepszej jakości. Trzeba pewnie poczekać. A skąd to mam? Pozostanie to moją słodką tajemnicą:P

ocenił(a) film na 9
lubiekakao

bumblebee jednak będzie miał te gigantyczne bronie tak jak w grze..

lubiekakao

I to jest jakiś Teaser czy oficjalny trailer 3 ?
PS. Transformers Wymiata !!!

ocenił(a) film na 9
Dawidsach

aha aha ok :) dzieki zę sie tym podzieliłeś z nami :)

ocenił(a) film na 9
lubiekakao

http://www.youtube.com/watch?v=B1cc4NAbPpg&feature=player_embedded
lepsza jakosc

lubiekakao

Nie no Transformers 3 będzie najlepszą częścią ! Ten film po prostu będzie wymiatał!!!
Pewnie ten ' trailer ' na razie będzie musiał nam starczyć, a już ten normalny, dłuższy zobaczymy w połowie marca, może przed Bitwa: LA, lub Maj przed Thor'em ..

ocenił(a) film na 9
Dawidsach

no dokladnie. ale mialem nadziele że jednak bedzie to cos dluzszego

lubiekakao

No ale mimo wszystko- po tym trailerze całkowicie przekonałem się że Transformers 3: Dark of The Moon będzie najlepsze!! Już nie mogę się doczekać.. Transformers !!!

ocenił(a) film na 9
Dawidsach

nie wytrzymam do 1 lipca : D bede musiał jechać na przed premierowy seans 30 czerwca :D

ocenił(a) film na 10
lubiekakao

a gdzie będzie taki przedpremierowy pokaz?

ocenił(a) film na 9
kyrox

w kazdym kinie jest seans przed premiera. ale zwykle taki seans jest o 23 lub o 12 w nocy i wszystkie miejsca sa zajete.

ocenił(a) film na 8
lubiekakao

bylem na ROTF na przedpremierze
6 rzad, a sala cala;/

ocenił(a) film na 9
RollOut

ja tez bylem na zemscie upadlych. masakra jest.

lubiekakao

Rollout i kryox zaprosiłem was do znajomych.

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

znalazlo sie pare nowych scen wypas!!!!!!!tez bylem na ROTF przedpremierowo i masakra byla!! ale na tff3 tez napewno pojde przedpremierowo bo niewytrzymam!!!!

ocenił(a) film na 2
pyrazginerz

to może im się coś pomyliło i miał być spot,a nie trailer teaser 2.Albo chcą się zrehabilitować tym spotem,ale to jednak za mało,spot nic nie odkrywa praktycznie,a ten jest podobny do poprzednigo,jedynie parę skrawków sekundowych nowych,ale to i dobrze,im mniej wiemy tym lepiej:)