Witam. Tak jak w temacie, poszukuje pewnego starego filmu o robocie. Jak byłem mały to
mialem go na VHS i po niemiecku, i w sumie nie wiem czy to byl niemiecki film czy lektor
niemiecki po prostu. Był to film o 2 kolesiach, którzy handlowali na chodniku: 1 taki w
okularach handlował zegarkami i innymi rzeczami a drugi taki blondyn małymi robocikami. Z
wyglądu przypominały tego robota z WALL-E. Później oni pracowali w jakims starym
magazynie, i przyjechało auto dostawcze nie wiadomo skąd pod ich magazyn i wyladowalo
duże pudło. Obydwaj wyszli zobaczyć co to jest, a nagle pudło samo wstało i weszło do
magazynu. Okazało sie pozniej ze w środku w styropianie był duży robot podobny do tamtych
. Pomagał im robić te mniejsze robociki w tym magazynie. Chciał być jak człowiek, w jakiejś
uliczce ten robot zastał kilku ancymonków (punków) którzy chcieli ukraś z samochodu radio,
robot podjechał do nich oni się smiali, a on wymontował z kazdego samochodu radio. Kurcz
ę, pod koniec filmu był taki złoty nie pamietam dlaczego już, i wiem ze go koles z siekiery
potraktował, a potem sam się złożył do kupy. Więcej nie pamiętam.
Sorry ze tak się rozpisałem, lecz bardzo zależy mi na tym filmie, a tylko tyle pamiętam :((
Proszę o pomoc! :)