to ta nowa dziewczyna - a la dżoana krupa -.-
Tyle jest ładnych aktorek w Hollywood a musieli wybrać akurat to brzydactwo.
Wystarczy obejrzeć zwiastun a już ręce opadają. Ładnie chodzić to może i ona potrafi ale grać? coś słabo to widzę...ehh... szkoda.
podzielam twoją opinie.. to modelka nie aktorka, pewnie będzie mega sztywno i do tego jej angielski akcent, który nie wszyscy lubią. ;x a i piękna nie jest.
szkoda że Megan nie ma;/ dobrze się spisywała.
Też mi szkoda, że nie zobaczę Megan, bo w 1 i 2 grała super, ale co poradzić. Z recenzji na fb wynika, że nie było z nią tak źle, dlatego nie martwię się. Ważne żeby transformery dały do pieca w filmie jak na zakończenie trylogii ^^.
Dokładnie. Nie wiem co im odbiło żeby takie "coś" dać do takiego filmu...szkoda.
No nic, miejmy nadzieje, że brak Megan nie będzie aż tak odczuwalny albo film wynagrodzi nam jej nieobecność.
A tak w ogóle to ktoś wie czemu nie zagrała ? Za dużo kasy chciała ? czy co ?
mam nadzieje ze sie zbytnio nie wyglupie,ale tak w ogole to czemu Megan juz nie zagrala w 3 czesci??
ogladalam 1 i 2 czesc i nie widze w filmie powodu dla ktorego mialaby nie grac w 3??
jesli ktos wie to prosze napisac
Czy wy naprawdę jesteście jacyś niedorozwinięci ?! Ludzie no błagam was, kur... kolejny temat o Megan Fox i Rosie. Jak małemu dziecku trzeba powtarzać kilkaset razy, że tak nie wolno to wam trzeba powtarzać za każdym razem dlaczego nie ma Megan Fox !.Trudno poczytać pozostałe tematy?! Macie nawet w ,,Wiadomościach,, tą informację, dlaczego Megan Fox nie będzie grała! Ogarnijcie się trochę!
Panie krytyku że o ja pier***ę,
gdzie w moim komentarzu narzekam na brak Megan Fox?? No gdzie?? Może tak przeczytasz ze zrozumieniem zanim zaczniesz kogoś wyzywać od dzieci -.- ogarnij się człowieku bo zachowujesz się jak troll.
Podkreślam tylko komercję (czyli : weźmiemy jakąś nową laskę do filmu, najlepiej modelkę bo będzie ładnie wyglądać na plakacie)! Hę? Dla mnie mogłoby w ogóle nie być Megan w filmie bo jest tam niepotrzebna, tym bardziej nie narzekam na jej brak. Szkoda że nie zastanowiłeś się nad tym wcześniej zanim opublikowałeś te wypociny.
Może źle napisałem, pisząc ze kolejny temat o Megan Fox, z tym to się z tobą zgodzę. Miałem na myśli, że w temacie piszecie ciągle o tych dwóch kobietach. Po prostu jak widzę kolejne wypowiedzi użytkowników o Megan, to nie dobrze mi się robi. Jeśli ciebie uraziłem lub kogoś innego, to sorki. Ostatnio jeden z użytkowników napisał (nie pamiętam kto to), że jak chcecie rozmawiać, narzekać na brak Megan to sobie załóżcie osobny jeden temat i tam piszcie sobie :). A tak nawiasem, to jak zobaczyłem wypowiedź użytkownika ,,pozeracz,, zadając pytanie, dlaczego Megan nie będzie w filmie (bez obrazy), to już nie wytrzymałem i musiałem coś napisać. Pozdrawiam