Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Za pierwsza część dałem duża dych za dwójkę już 8 a za trzecią tylko 3 czemu tak bo pierwsza powaliła mnie efektami druga była taka sama nic nowego więc tylko osiem a trzecia część mizerne 3 bo nic nowego nie było pokazane wszystkie 3 części w tym samym klimacie te same efekty dźwięki

ocenił(a) film na 7
michaltlw

Ale mimo to film ,który oceniłeś jako "słaby" dodałeś do ulubionych ;)

ocenił(a) film na 3
kibic

Tak masz racje kibic wszystkie filmy jakie oglądałem dodaje do ulubionych nawet jeśli dałem jeden (przynajmniej się staram) po prostu robię sobie taką listę filmów które oglądałem wejdź sobie na moje konto i sam zobacz co oglądałem

ocenił(a) film na 7
michaltlw

Ano f*cktycznie ;D

ocenił(a) film na 6
michaltlw

sie troche zawiodłem, jak dla mnie to samo co autor tematu napisal- nic nowego, i jeszcze dodam jak dla mnie troche za dlugo juz mnie nudzilo pod koniec i czekałem tylko do zakończenia...

resiu11

A dla mnie to najlepsza część ! Nie zgodze się że nie ma niczego nowego a te zwroty akcji a to że jest znacznie mroczniej

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

Mówiąc nic nowego liczyłem na efekty specjalne tak jak kiedyś Terminator 2 zrobił duży postęp w kinie dzięki temu terminatorowi w płynie

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

[ SPOJLERY ]co z tego, że było kilka zaskakujących zwrotów akcji. Przed każdym z nich Bay tak zanudzał niepotrzebnymi scenami, że w kulminacyjnym momencie miałem gdzieś co się dzieje i nie wywierało to na mnie żadnego wrażenia. Z resztą na samych bohaterach filmu też. Weźmy pierwszy lepszy zwrot akcji - zdrada Sentinela i śmierć Ironhide'a. Ginie prawa ręka Optimusa, a jego mentor okazuje się zdrajcą, ale jakoś nie wygląda na to żeby specjalnie ktoś się tym przejął. O Ironhidzie do końca filmu nikt nawet nie wspomniał. Nawet wybuch statku autobotów jakoś mnie nie ruszył. Jedyna scena, która wywołała u mnie jakieś emocje to moment kiedy prowadzą Bumblebee na egzekucję. Autentycznie myślałem, że w końcu Bay pokaże jaja i zabije jedną z głównych postaci. Oczywiście na pochwałę zasługują efekty specjalne, ale to trochę za mało na dwu i półgodzinny seans. Mniej więcej po 90 minutach chciałem żeby ten film w końcu się skończył. Chyba jedyne co mnie utrzymało na fotelu do końca to 30 zł jakie wydałem na bilet żeby zobaczyć Transformersów w 3D.

ocenił(a) film na 3
zonk_2

zonk_2 masz racje ja też chciałem żeby ten film już się skończył teraz powiem jeszcze że czekam na jakieś ciekawe wydanie na dvd bo pierwszą i drugą cześć mam w wydaniu z robotem więc i tą chciałbym jakąś ciekawą pierwsza cześć oglądałem kilka razy z drugą już mi nie poszło tak łatwo 3 widziałem raz w kinie