Pewnie nie obejdzie się bez przesunięcia daty premiery filmu z 1 lipca 2011r na 2012r. Mogę się założyć, że na Film nie doczekamy się w tym roku :)
Nie przeczytałem o tym na żadnej stronie.blogu/forum. TO po prostu moja intuicja ..
Pewnie z czymś nie zdążą. z przekonwertowaniem Filmu do 3D, lub jakieś inne problemy :P
Będzie w tym roku Bay zawsze się wyrabia na czas,pozatym już za dużo przygotowań zrobiono w związku z tym filmem.
Ja tam jestem spokojny.
http://www.cinemablend.com/new/Is-This-The-Trailer-Release-Schedule-For-Transfor mers-Dark-Of-The-Moon-23431.html
przeczytaj sobie to dzieciaku ze szczególną uwagą na fragment Uncle's Brother
"TEASER TRAILER - MARCH 25, 2011" - Coś go nie widzę: ))
Zwracasz się do mnie z tym "dzieciaku" ??
No myślę, że nie !
TrailerAddict is reporting that they've received a scoop from someone whose "uncle's brother" works for Michael Bay (yes, you read that correctly) who claims to have gotten a list of trailer dates for Transformers: Dark of the Moon. The list reads as follows:
brat wujka pracuje dla Baya i załatwił terminy trailerów - brakuje jeszcze smoka i dziewicy - to jasne ze to niebyła oficjalna wiadomość od bay'a i ktos se jaja zrobił
Racja co do terminarzy, tfw2005.com tez dalo sie w to wciagnac jak i inne strony poswiecone TF3, ale co do zwiastunow spotow, Nelson mowil o polowie kwietnia, pewnie znow kazdy 3 kwietnia bedzie czekal na zwiastun... raczej bedzie to kolejna dawaka zrywek w spocie... czyli REELEZ TV SPOT , to jest bardziej realne, ze sie ukarze.
A swoja droga, Bay byc moze przesunal trailer w zwiazku z tym, ze jak waidomo film bedzie 3D, wiec tez moze zwiastun tez moze zostac tak pokazany a nie w wersji tylko cyfrowej.
Przesuniecie premiery to napewno nie bedzie, własciwie nigdy się nie zdarza aby odwolac prmierę takiej superprodukcji, za tym idzie cały marketingowy cyrk, szybciej film bedzie niedporacowany np fabuła (transformers 2) czy źle zmontowany (Terminator Ocalenie) niż przesuniecie premiery
Wycieli trochę z filmu scen, które na przykład były w trailerach. To osłabiło film niestety, bo go po prostu skróciło. Fabuła terminatorów jest raczej złożona i wymaga wielu scen i wyjaśnień. Szkoda, że nie mieli już kasy by zrobić tę część czasowo dorównującą Terminatorowi 2. Prostym przykładem "pewnych braków w filmie" jest osoba Marcusa i sposób w jaki dowiadujemy się że jest terminatorem. Zamiast jakoś nas "wprowadzić" w Marcusa-terminatora to oni podają wszystko gotowe "na tacy". Takiego Władcę Pierścieni to na siłę robili 3 lub 3,5 godzinnego, a tutaj taką krótką opowiastkę dostaliśmy. Szkoda.
Kilogramy gówna posypało się Terminatora Salvation i nie wspominajmy już tego filmu... Każdy chce go zapomnieć
Wyjątki potwierdzają regułę... ale bez przesady. Terminator zakończył się na dwójce. Pewnych legend nie powinno się ruszać. Terminator Salvation, to poprostu jedno z największych porażek, rozczarowań ostatnich lat. Miał rozpocząć nowe uniwersum, a tu kupa. Planowano nowe filmy z serii Salvation, ale nawet Bale krytycznie do tego się przekonywał.
Chcesz dowodów, to poczytaj sobie forum na filmwebie, ja nie zamierzam pisać o wadach, błędach i idiotyzmach tego "dzieła", fajnie naprawdę, że lubisz ten film i wogóle, ale to nie jest forum o terminatorach, a transach.
A czy wy widzicie, jaka jest nazwa tematu, jakie jest przesłanie tematu ?????? !!!!!!
Mnie to nie obchodzi "Terminator" piszcie se w dziale tego Filmu te wasze "widzimisie"
człowieku to nie ja zacząłem temat o terminatorze i ja ci tylko coś powiedziałem, a ty już wyskakujesz, że fajnie, że lubię ten film i że to nie jest forum o terminatorze...żal mi cię.
Ja też wyraziłem swoje zdanie na ten temat, bo akurat temat zjechał lekko z boku, a ostanie słowa znaczą tylko tyle że ja nie zamierzam dalej kontynuować tematu Terminatora. I nie napina się się tak, bo zaraz w samóchod się złożysz.
Racja! a Mnie na przykład podobał się Predators, pomimo że na niego wiara jedzie, uważam że jest niezły i nie posiada zbędnych trików komputerowych. A Incepcję uważam za przeciętny film, każdy ma swój punkt widzenia.
Przestaniecie... ? Predatory, robocopy i inne terminatory... = = '' tu jest forum o Transach tak w ogóle~ więc skończcie to. A zatem wracając do TEMATU , toooooo, kiedy będzie ten zwiastun w końcu, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie, takie czekanie to mnie do grobu wpędzi. Wytłumaczcie mi, bo ja jestem trochę opóźniona w informacjach bo nie często bywam tu na forach i nie czytam co tu tworzycie. Już się nie mogę doczekać tego pierwszego lipca ;)
Nie ma takiej możliwości żeby przesunęli premierę, a na pewno nie o rok. W grę wchodzi zbyt duża kasa, żeby robić takie rzeczy.